IRAIDA lansează “Hexes & Exes” împreună cu o poveste de dragoste puternică, plină de frici și trăiri intense, într-un joc ce se repetă la nesfârșit. Păstrând caracteristicile genului dance, piesa este plină de energie, dinamică, și ruperi de ritm. Cele din urmă te fac să dai din cap fără să înțelegi de ce. Piesa face parte din proiectul The Session by Global Records.

Versurile au fost compuse de către IRAIDA, muzica de către IRAIDA, wrs, 911 și Achi iar de producția piesei s-au ocupat 911 și Achi.  Videoclipul este regizat de Kobzzon si produs de Loops Production.

“Se zice că în dragoste și în război este permis orice. “Hexes & Exes” prezintă o altă față a iubirii care este orbită de posibila finalitate, o parte din iubire în fața căreia privești neputincios când ea se stinge sub ochii tăi. Înșelat de mirajul ei și învăluit de sentimente prea puternice pentru a avea timp să le accepți, nu poți îmbrățișa faptul că se va termina.  “Hexes & Exes” este povestea din care cel părăsit nu poate pleca, iar cel ce părăsește nu este lăsat să plece. Un joc intens care se poate repeta la infinit, care se reia de fiecare dată din același punct, de unde amândoi sunt blocați” a declarat IRAIDA despre piesă.

IRAIDA este pe un drum sigur spre podium ca scriitoare, compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus precum INNA, SICKOTOY, Alexandra Stan, NOSFE, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică mereu obține ce își propune. Ultima ei lansare constă într-o colaborare cu Manuel Riva pentru piesa “Modern Love”.  În spate mai există lansări solo cu videoclip precum “Labirint”, “Lava”, “Higher”, “Designed” și multe altele.

Proiectul “The Session” din 2021 continuă povestea începută în 2019 de Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, Killa Fonic, Mark Stam, Minelli, RICO si Roxen. Anul trecut au fost 10 videoclipuri minimaliste, cu o tematică geometrică, unde artiștii s-au lăsat purtați de povestea comună și au transmis oamenilor emoții cum au știut mai bine. Anul acesta toate videoclipurile au o personalitate unică, potrivită fiecărui artist în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.