Au dispărut banii din seif”, a fost replica lui Bulgaru către Eliza care i-a schimbat acesteia starea bună pe care o avea de la modul în care se desfășura turneul de poker. Într-o seară în care totul mergea ca la carte, iar planul ei de a-l ajuta pe Iordache să-și obțină protecția politică mult visată, spargerea dată chiar în fața ei a distrus aparenta liniște.

Astăzi, Eliza va fi nevoită să îi spună adevărul lui Iordache, iar apoi, atât ea, cât și Bulgaru să plătească pentru neatenția lor. Dacă inițial vor crede că totul este în regulă, după ce Iordache le va spune că trimite el suma necesară pentru a înlocui banii furați: ”Lasă jocul să meargă până la final”, cei doi vor afla rapid cât de dură poate fi răzbunarea.

În timp ce Eliza se va confrunta cu problema lipsei banilor, Ștefan va avea parte de unele dintre cele mai frumoase momente din viața lui. ”Nu știu cum o să fiu mâine, dar acum sunt fericit”, îi va spune el lui Șefu’ înainte de a-și găsi curajul pentru a o săruta… și nu numai!

Tot în jurul furtului se vor concentra și discuțiile dintre Vlad, Miki și Barbu, cel din urmă amintindu-i personajului principal despre cum a început dezastrul din viața lui: ”Nu e prima oară când Ștefan sparge un cazino și cade vina pe tine”. Să fie oare așa? Să ajungă Vlad să fie iar bănuit pentru ceva ce a fost cauzat de bunul lui prieten din adolescență?

Departe de problemele de la turneul de poker, Delia va avea parte de o noapte încărcată de amintiri cu Iordache, iar fiica ei, Iulia își va da voie să fie fericită în brațele lui Răzvan, omul care o înțelege mai bine ca oricine.

Nu ratați de la 21:30, a zecea filă a ultimului sezon al serialului VLAD! O seară în care Vlad bifează încă o parte a planului de a-i face rău lui Toteanu prin relația cu fiica acestuia, Zenovia și în care Eliza se va dedica… cu totul dorinței ei de a-l ajuta pe Iordache. Diseară, normalitatea vieții continuă să îmbine trădările cu relațiile pe furiș și gândurile de răzbunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.