POST MALONE şi The WEEKND colaborează pentru prima dată şi lansează piesa „One Right Now”

Ascultă aici melodia: https://umusic.lnk.to/PostMaloneTheWeekndPR

Post Malone şi The Weeknd continuă să se pregătească pentru noile lor ere, de data aceasta, cu o piesa împreună – „One Right Now”.

Acesta este al doilea single pe care Malone l-a lansat în 2021, după lansarea din iulie a piesei „Motley Crew”.
The Weeknd a colaborat recent cu grupul EDM Swedish House Mafia, pentru „Moth To A Flame”, care s-a clasat pe locul 27 în Billboard Hot 100.

Piesa „One Right Now” va fi inclusă pe următorul album al lui Post Malone, al patrulea material din cariera artistului american.

Piesa marchează, în special, prima colaborare oficială dintre cei doi artiști certificați cu Diamant de catre RIAA. Produs de Louis Bell, Brian Lee și Andrew Bolooki, single-ul „One Right Now” reunește două dintre cele mai mari voci ale muzicii în cea mai mare colaborare a anului. Videoclipul single-ului a fost regizat de Tanu Muino și va fi lansat în curând.

Lansarea deschide calea pentru cel de-al patrulea album al lui Post Malone. Va fi primul său material nou de la „Hollywood’s Bleeding”, din 2019, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

 

Seth Hills face echipa cu CMC$ si Alessia Labate pentru piesa “Nicotine”

Ascultă aici: https://umusic.lnk.to/NicotinePR

Seth Hills face echipă cu CMC$ şi Alessia Labate pentru piesa “Nicotine”. “Melodia vorbeşte despre cât de dependent poate fi cineva, la fel ca nicotina. Este usor sa stai departe de ea, atunci când nu o ai in jur, dar devine greu altfel”, a declarat Alessia.

Seth Hills este un producator si DJ din Olanda. Acesta a devenit cunoscut in 2016, iar printre hiturile sale se numara „Echo”, „Backfire”, „Infinite” „Out Of Control”, “Fire”. Seth a fost laudat de Martin Garrix, Axwell & Ingrosso, Tiesto, Alesso, Nicky Romero, Afrojack si Hardwell, concertand si la festivaluri importante, precum Tomorrowland, Ultra Singapore, Mysteryland si Amsterdam Dance Event, dar si in Japonia, China si Taiwan

CMC$ este producator si DJ, fiind cunoscut pentru piesa realizata impreuna cu DVBBS ft. Gia Koka – “Not Going Home”, care este certificata cu Discul de Platina si a acumulat peste 150 milioane de stream-uri pe Spotify. Cele mai ascultate piese ale artistului insumeaza peste 200 milioane de ascultari pe Spotify. Acesta a avut spectacole la Ushuaïa Ibiza, Amsterdam RAI, Looptopia Festival (TWN), Tomorrowland (BEL), New Horizons (GER), STMPD RCRDS si Balaton Sound. CMC$ a colaborat cu OMI, Martin Garrix, Conor Maynard, Cheat Codes, Steve Aoki, David Guetta si multi altii

Alessia Labate este o cantareata de 23 de ani, originara din Italia. Ea a fost descoperita la varsta de 12 pe postul national de televizune. Cele mai recente single-uri, „Just Love”, „OMG”, „Something Special” si „Highway”, au fost prezente in Billboard Hot 100, dar si in alte top-uri din lume.

SCORPIONS lansează melodia „Peacemaker”

Ascultă aici melodia: https://umusic.lnk.to/ScorpionsPeacemakerPR

SCORPIONS a lansat noua piesă, Peacemaker, pentru a crește curiozitatea fanilor în legătură cu noul lor album, „Rock Believer”, programat pentru lansare pe 25 februarie 2022.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fUWcVNLNvrs

Peacemaker” este mai mult decât single-ul principal al albumului, este o demonstrație prin care SCORPIONS își etalează stilul caracteristic, fiind un punct de reper pentru noul lor album, care promite să formeze o punte între ziua de ieri și cea de mâine.

Cu siguranță, Peacemaker pare să fie o piesă înregistrată în perioada de glorie a unei trupe legendare: „Primul lucru care mi-a venit în minte,” își aduce aminte solistul trupei SCORPIONS, Klaus Meine, care a scris versurile acestui cântec (compus de Rudolf Schenker și Pawel Maciwoda), „a fost refrenul. Peacemaker peacemaker, Bury the undertaker. Mă jucam cu aceste cuvinte. Începând cu această perioadă, în care asa de mulți oameni au murit și încă mor din cauza Covid-ului, până la războaiele devastatoare și alte crime, pare că cei de la pompe funebre lucrează peste program. Într-o lume pașnică, după ce se sfârșește pandemia, este timpul celor de la pompe funebre să conducă… aceasta este o viziune care chiar mă atrage”, a spus Klaus Meine.

SCORPIONS este una dintre cele mai importante trupe rock din ultimele decenii, care a înregistrat vânzări de peste 120 de milioane de albume până în prezent, a avut peste 5.000 de concerte și a lansat legendara piesă „Wind Of Change”, care a dominat topurile internaționale și care este, în prezent, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german. Cel mai nou album al trupei, Rock Believer, va fi lansat via Vertigo pe 25 februarie 2022.

„Rock Believer”, crezul noului album, va fi și numele turneului din 2022. În martie și aprilie 2022, trupa va cânta la Planet Hollywood Resorts & Casino în Las Vegas, iar apoi va începe turneul în Europa, în iunie, cu câteva spectacole în Germania, urmate de alte concerte pe tot mapamondul, care urmează să fie anunțate curând.

Lorde lansează varianta deluxe a albumului „Solar Power”, cu doua piese noi

Artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, LORDE, a lansat două piese bonus, „Helen of Troy” și „Hold No Grudge”, pe varianta deluxe a albumului „Solar Power”.

Ascultă „Helen of Troy” AICI
Ascultă „Hold No Grudge” AICI
Vizionează videoclipul piesei „Fallen Fruit” AICI

Referitor la piesele bonus, LORDE a spus: „A fost interesant să explorez aceste piese în călătoria care a condus către noul meu album.”

Despre „Helen of Troy” artista a povestit: „Am scris-o foarte rapid în cea mai mica încăpere la Westlake și a fost o experiență distractivă. Versurile par improvizate, aproape ca un discurs făcut pe loc și mă puteți asculta în timp ce îmi dau seama de unele tematici pentru album…”

În legătură cu „Hold No Grudge”, LORDE a declarat: „HNG este un fel de portret compus din mai multe piese despre momentul în care o relație devine amară, când ești prins în gheață, dar îți aduci aminte de căldura de odinioară.”

Când a vorbit despre videoclipul piesei „Fallen Fruit”, artista a zis: „În videoclipul piesei Solar Power, insula a fost ilustrată drept un paradis luxuriant – apă cristalină, cer albastru, toată plaja perfect amenajată (și lipsită de gunoaie). Acum am trecut la oamenii care fac ceea ce fac de obicei, devenind lacomi, tratând insula cu lipsă de respect și furându-i frumusețea. Întotdeauna o să fie un loc impecabil în care să o luăm de la căpăt, nu-i așa? Grădinile care obișnuiau să fie pline de bogății și roade au luat foc. Bărcile de pescuit sunt rupte și răsturnate. Tot ce a mai rămas de la piersici sunt sâmburii. Cu toate acestea, personajul meu ia o decizie.”

Cel mai recent videoclip al artistei apropie fanii de universul Solar Power. Reliefând distrugerea provocată de oameni și criza încălzirii globale, videoclipul este o declarație puternică referitoare la vremurile pe care le trăim.

Cele două piese bonus au fost inițial lansate exclusiv pe Music Box și sunt acum disponibile pe toate platformele digitale.

În 2013, la doar 16 ani, LORDE s-a afirmat încet, dar încrezător, drept vocea unei noi generații cu albumul ei de debut, Pure Heroine. Albumul a câștigat  de trei ori Platină și două premii GRAMMY®. În plus, hit-ul internațional „Royals” a primit certificarea de Diamant, urmat de piesa „Team”, premiată cu 4 x platină. Piesa „Royals” a consacrat-o pe LORDE drept „cea mai tănără artistă solo și singura din Noua Zeelandă care să ajungă pe locul 1 în Billboard Hot 100 din 1987.” LORDE are în prezent peste 12 milioane de vânzări în albume si peste 10 miliarde de stream-uri la nivel global.

Snoop Dogg a lansat “Murder Music” impreuna cu Busta Rhymes, Jadakiss si Benny The Butcher

Link: https://umusic.lnk.to/MurderMusicPR

Snoop Dogg a lansat melodia “Murder Music” impreuna cu Busta Rhymes, Jadakiss si Benny The Butcher. Single-ul va fi disponibil si pe noul album – “The Algorithm”.
Avand o cariera de peste 20 de ani in industrie, artistul are foarte multi prieteni cu care a colaborat, iar noul proiect incearca sa reuneasca toti cantaretii care au sau au avut legatura cu Snoop.

Snoop Dogg este un cantaret, compozitor, producator muzical si actor American. Acesta este una dintre cele mai importante figuri din industria rap-ului, fiind pe scena de peste 20 de ani. Snoop a lansat 15 albume si a sustinut 2 turnee importante, fiind prezent si in 36 de filme.

Luis Fonsi a lansat noua piesa, “Nuestra Balda”, bazata pe un instrumental de pian, in care Luis vorbeste despre iubirea adevarata.

“Piesa este diferita fata de ce am lansat in ultimul timp, dar este exact ceea ce sunt ca si cantaret si compozitor”, a spus Luis Fonsi despre noua piesa. “Nuestra Balada” este primul single lansat anul acesta, dupa ce acesta a colaborat cu Rauw Alejandro, Myke Towers, Farruko si Cali Y El Dandee. Melodia este scrisa de Fonsi impreuna cu Mauricio Rengifo si Andrés Torres, care a si produs piesa.

Luis Fonsi este unul dintre cei mai importanti artisti din lumea muzicii latino. Hit-ul “Despacito” in colaborare cu Daddy Yankee a fost piesa anului 2017. Acesta a debutat in lumea muzicii in anul 1998, cu albumul “Comenzare”, iar de atunci a mai lansat inca 7 albume. In 2018, Luis a primit mai multe certificari de la Cartea Recordurilor Guinness, in 2019 a sustinut un concert la Jocurile Olimpice de Vara din Abu Dhabi. Toata cariera sa i-au adus o multimer de premii si nominalizari la American Music Awards, Latin GRAMMY Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music Awards, Teen Choice Awards, BMI Awards.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.