Mai avem o lună până la finalul jafului. Doar 30 de zile până când lumea va descoperi soarta Profesorului (Álvaro Morte) și a găștii lui. Netflix a lansat astăzi trailerul La Casa de Papel Partea 5: Volumul 2, cele cinci episoade care vor încheia jaful atunci când vor avea premiera globală pe 3 decembrie.

 

Tokyo (Úrsula Corberó) nu mai este. Inamicul încă pândește în Banca Spaniei și este rănit, dar la fel de periculos ca întotdeauna. Confruntându-se cu cea mai întunecată oră și cu cea mai mare provocare de până acum, gașca elaborează un plan îndrăzneț pentru a scoate aurul fără ca nimeni să observe. Pentru a înrăutăți lucrurile, Profesorul face cea mai mare greșeală din viața lui.

 

Din distribuție fac parte: Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri, alături de alti actori.

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.