În 2019, Pavel Bartoș și-a făcut debutul ca regizor și a lansat Romanian Tradition, o comedie spumoasă ce reflectă tradițiile românești de nuntă de la sat. Scurtmetrajul a fost extrem de bine primit de public, care l-a putut urmări la festivalurile de film din țară și, în premieră, la PRO TV.

 

Acum, toți cei care își doresc să râdă copios și să descopere o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV pot vedea Romanian Tradition online, în exclusivitate, timp de un an, pe voyo.ro.

 

La momentul lansării, Pavel spunea: ”A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult. Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția am realizat-o în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vreau să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură, pe care am dus-o la capăt atât de bine”.

 

Povestea prezintă experiența a doi studenți care ajung din întâmplare la o nuntă de la sat. În încercarea de a respecta toate tradițiile impuse la petrecere, reușesc să fure mireasa și să dea peste cap întreaga organizare. Care sunt peripețiile prin care trec cei doi, cum se desfășoară evenimentul și care este deznodământul, vedem începând de astăzi pe voyo.ro.

 

Din distribuția scurtmetrajului fac parte Adrian Titiei și Elvira Deatcu, pe care îi putem urmări și în serialul VLAD, în fiecare luni, de la 21:30, la PRO TV, dar și Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel, Ruxandra Maniu și Cătălin Neamțu.

 

Nu ratați spumoasa comedie, dar și multe altele pe voyo.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.