Cu fiecare pas, strategiile încep să fie tot mai încâlcite, cu fiecare decizie, personajele se confruntă cu repercusiuni neașteptate și cu fiecare episod, povestea VLAD își scrie finalul. După ce tocmai a aflat că Toteanu, procurorul care este pe urmele lui, are o fiică de care nu este foarte apropiat, Vlad simte că a reușit să găsească punctul slab de care avea nevoie. Să fie oare așa?

În această seară, eroul principal se va întoarce la adăpostul de câini, însoțit de un inginer care să ajute la modernizarea locului. Reacția Zenoviei va fi una surprinzătoare, refuzând ajutorul și spunându-i că tot ce poate accepta este o altă donație, dar care să nu mai fie anonimă: ”Nimeni nu dă atâția bani de dragul binelui”. Dacă a reușit să-l citească atât de bine sau dacă este doar o mască pe care o tânăra o poartă, vedem curând.

După întâlnirea incredibilă de la sfârșitul episodului trecut, Eliza se va trezi din leșinul brusc și va da ochi în ochi cu Ghivirigă, cel care pare a fi resursa principală din planul ei de reușită în viață. ”Nu mi s-a mai întâmplat să cad pe spate din cauza unui bărbat”, îi va declara ea emoționată. În momentul în care va realiza că nu are argumentele necesare pentru a-l aduce pe Ghivirigă la turneul de poker de la cazino, Eliza va apela la un as din mânecă: Vlad Pop! Ce înseamnă el în planul final? Descoperim de la 21:30.

Nici Ștefan nu stă degeabă! El va face un pas important spre o relație mai bună cu Șefu pe care o va salva de la un atac neașteptat în miez de noapte. În plus, Savantu îi va aduce încă o dată informații esențiale, după ce va asista fără să vrea la o scenă între.. Vlad și Eliza. Oare ce va afla Ștefan și ce revenire pregătește personajul?

Nu ratați de la 21:30, fila cu numărul opt din cele treisprezece ale capitolului final din serialul VLAD! O întâlnire misterioasă între Vlad și Leo, continuarea planului de armistițiu dintre Delia și Iordache și întrevederea de afaceri cu arabii, dar și multe altele, vă vor ține în fața televizoarelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.