The Jazzy Jo Experience, trupa cunoscută în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, va urca în această seară pe scena X Factor. Aceștia au reușit să lase deoparte toate prejudecățile referitoare la participarea artiștilor profesioniști în competiții muzicale și vor face show, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.
Ioana Sihota, cunoscută ca Jazzy Jo, împreună cu Gabriel Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis formează trupa The Jazzy Jo Experience de patru ani. Trupa consideră că presiunea concursului îi va ajuta să crească, iar jurizarea mai dură față de cea pentru o trupă de amatori este doar un pas spre atingerea scopului lor. “Vine o vreme în viața unui artist în care trebuie să ai parte din nou de provocări! Nu am mai fost la un concurs de foarte mult timp, îmi era dor de aceste emoții”, a declarat solista trupei. Impresionată de revederea cu Jazzy Jo, colega sa în producția “Mamma Mia”, Loredana a afirmat: “Te felicit pentru că ai curajul să vii și să te dezbraci de tot orgoliul pe care îl poate avea un artist profesionist”. Momentul trupei The Jazzy Jo Experience poate fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în cea de-a zecea etapă a preselecțiilor X Factor.
Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.
X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.