Eneli lansează o nouă piesă numai bună de adăugat în playlisturile noastre de toate zilele. “Lover” este o aventură misterioasă, de la un capăt la altul, despre o iubire interzisă care are însă, un final deschis. Astfel de finaluri ne invită practic să deslușim misterele poveștilor cu propria noastră imaginație. Melodia este piperată cu influențe orientale, care sigur te vor face să o asculți non-stop.

Versurile au fost compuse de către Cezar Guna, Eneli și Emanuela Alexa, iar muzica de Cezar Guna, Emanuela Alexa, Andrei Ursu (wrs), Eneli și Costel Domințeanu. De producția piesei s-a ocupat Costel Domințeanu. Videoclipul piesei este în regia lui SAN, asistat de David Mogan în calitate de DOP.

“Lover este o piesă despre dragoste și capcanele ei, lupta între inocență și tentație. Notele orientale îi conferă un sound actual, fresh, iar videoclipul urmărește firul narativ al piesei, sugerând opoziția celor două lumi care coexistă în fiecare dintre noi. A fost o provocare pentru mine piesa aceasta, e diferită de ceea ce am lansat până acum. Așa simt.” a declarat Eneli.

Eneli este un nume cunoscut în zona de dance / house music. În trecut, Eneli a colaborat cu Vanotek pentru piesa “Back to Me” care a adunat 33M vizualizări. Tot cu Vanotek a mai lansat piesa “Tell Me Who” care are în prezent 16M de vizualizări și un remix de 35M făcut de Slider & Magnit. Eneli a fost parte și din proiectul “Save Me” alături de Mahmut Orhan care a strâns 106M vizualizări pe YouTube; plus proiectul “Mhm Mhm” împreună cu Manuela Riva (38M vizualizări pe YouTube).

A început ca un proiect de Youtube covers, urmând să își dezvolte pasiunea pentru muzică în Londra. În timp ce studia pentru masterul în songwriting, Eneli își urma visul alături de cei mai cunoscuți DJ din lume. A participat în crearea multor piese cu succes internațional, printre care merită aplaudat: o poziție în US Billboard Dance Chart, un disc de platină în Rusia și o nominalizare la MTV Europe Music Award.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.