În ediția din această seară, pe scena X Factor va urca  o concurentă ce și-a găsit refugiul în muzică. Tânăra, studentă la psihologie, va interpreta o piesă plină de încărcătură emoțională. Telespectatorii vor putea urmări prestația concurentei astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Ana Maria Mustia nu a luat în considerare legătura dintre muzică și psihologie atunci când a ales să studieze acest domeniu, după cum ea însăși a declarat. Cu toate acestea, tânăra și-a făcut curaj să împartă cu publicul emoțiile transmise prin melodiile interpretate de ea, pe scena X Factor. “A fost o luptă în piesa aia, a fost cu încărcătură”, a mărturisit Delia. Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent în urma momentului: „În locul lui Florin Ristei nu aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”. Telespectatorii vor putea afla dacă concurenta a impresionat într-atât de mult încât să primească un loc în Bootcamp sau nu, în această seară de la 20:30, în cea de-a noua ediție X Factor, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.