Alexandra Stan lansează piesa „Tokyo”, împreună cu videoclipul oficial

Vizionează videoclipul oficial aici: https://youtu.be/PnNm2k3jrfw

După ce ne-am petrecut toată vara dansând în același ritm cu beat-urile up-tempo ale single-ului de vară al Alexandrei Stan, „Come Into My World”, o colaborare fresh cu dou-ul care face senzație pe scena electronică, format din surorile NERVO, Alexandra Stan a revenit astăzi cu o nouă piesă, intitulată „Tokyo”, care este un perfect match al vibe-ului nostalgic adus de zilele de toamnă înnorate. Piesa vine împreună cu videoclipul oficial, care poate părea o surpriză, având în vedere că se deosebește față de videoclipurile cu care ne-a obișnuit Alexandra până acum. „Tokyo” este o piesă extrasă de pe albumul Alexandrei care urmează să fie lansat, „Rainbows”, care dezvăluie o nouă fațetă a acestui album multilateral, aspect sugerat și de titlul albumului, generând astfel și mai multă anticipare din partea fanilor Alexandrei până când aceștia se vor putea bucura de „curcubeul” integral, plin de culori diferite.

Alexandra a scris versurile acestei piese cu Robert Zgarbura și Mihaela Arsene. Cei doi din urmă au compus single-ul cu Manuel Riva, care este un colaborator frecvent și care s-a ocupat și de producția cântecului. Piesa vorbește despre o poveste de dragoste complicată, care este pe punctul de a se termina din cauza comportamentului partenerului care pare că a decis că relația nu reprezintă o prioritate: „I won’t always end up / For your pride to decide / I should get away / Won’t stay”. În plus, comportamentul partenerului a ajuns să fie reciproc în cele din urmă, precum își continua Alexandra discursul muzical: „Maybe we could catch up / But we never really tried”, thus the flame steadily fading with each passing day.

Comparativ cu videoclipul piesei „Come Into My World”, caracterizat de culori aprinse și mișcări de dans energice, videoclipul oficial al piesei „Tokyo”, regizat de Raluca Netca, cu Alex Chișu DoP, abordează o estetică mai întunecată. Alexandra Stan este înfățișată cu un look nemaivăzut până acum, purtând un outfit negru de latex accesorizat cu un choker cu țepi și cercei mari rotunzi. Pentru a accentua această estetică, Alexandra și-a decolorat sprâncenele și machiajul ei iese în evidență cu siguranță. Motociclete, flash-uri și acțiune sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest clip muzical.  ‘

Referitor la „Tokyo”, Alexandra Stan a declarat: „Sunt foarte încântată să lansez în sfârșit single-ul “Tokyo”. Este foarte diferit de tot ce am făcut în trecut și tocmai aceasta este și ideea. Precum titlul noului meu album, “Rainbows”, fiecare piesă care este inclusă pe acest album este diferită față de celelalte. Albumul este un curcubeu de cântece, cu ritmuri diferite, tematici diferite, mesaje diferite și abordări diferite când vine vorba de clipurile muzicale. Abia aștept să asculte toată lumea “Tokyo” și să ascult ce părere au”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume („Saxobeats”, „Unlocked”, „Alesta”, „Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Cel mai recent, Alexandra Stan a lansat în iulie anul acesta piesa perfecta pentru ringul de dans, „Come Into My World”, împreună cu renumitul duo format din surorile DJ, NERVO.

Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 277.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati.

 

DJ SNAKE FACE ECHIPĂ CU OZUNA, MEGAN THEE STALLION, & LISA DIN TRUPA BLACKPINK PENTRU NOUL SINGLE & VIDEOCLIP „SG”

Vizioneaza videoclipul oficial aici: https://youtu.be/tJXPfNDVF4I

22 octombrie 2021 – Santa Monica, CA – Producătorul multi-platinat DJ Snake dezvăluie noul single, intitulat „SG” feat. OzunaMegan Thee Stallion, și Lisa of BLACKPINK disponibil via Interscope Records astăzi. Piesa unește artiști de pre trei continente diferite și patru țări cu vedeta latină, cu origini din Puerto Rico și Republica Dominicană Ozuna, artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, Megan Thee Stallion, zeița tailandeză a K-pop-ului, Lisa, și inovatorul cu origini din Franța și Algeria, DJ Snake împreună pentru o piesă pentru tot mapamondul. În plus, track-ul vine însoțit de un videoclip blockbuster regizat de colaboratul frecvent al lui DJ Snake, Colin Tilley [Justin Bieber, Halsey, J Balvin, Post Malone]. Perechea a lucrat împreună pentru o multitudine de videoclipuri de-a lungul carierelor lor prolifice, toate adunând la un loc peste 3 miliarde de vizualizări, cifrele fiind într-o continuă creștere.

Producția neimitabilă a lui Snake dă putere piesei în timp ce aceasta îmbină perfect energia ringului de dans cu ritmuri reggaeton și trap latino. Megan încinge spiritele cu discursul ei muzical puternic, în timp ce partea lui Ozuna transmite o carismă incontestabilă. Între timp, Lisa, care este în prezent pe val după lansarea albumului său de debut mult anticipat „LALISA” în septembrie, oferă un cameo de neuitat pe cont propriu. Videoclipul muzical surprinde cele patru superstaruri în Miami sub palmieri, pe un yacht, în club și la piscină.

DESPRE DJ SNAKE:
DJ Snake și-a făcut debutul cu albumul său „Encore”, lansat în 2016, care a ajuns pe locul întâi în topul Billboard’s Top Dance/Electronic Albums și care a debutat în top 10 la nivel global. De când lansat prima sa piesă care a ajuns pe locul întâi și care a primit certificarea de platină de patru ori, „Let Me Love You” ft. Justin Bieber, DJ Snake a triumfat cu hit-uri colosale precum „You Know You Like It” (cu AlunaGeorge), „Lean On” (cu Major Lazer, feat. MØ), și „Taki Taki” ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B.

DESPRE OZUNA:
Cântărețul și compozitorul puerto-rican câștigător al multor premii, OZUNA, este una dintre figurile latino cele mai cunoscute și ascultate de pe mapamond. De când și-a început cariera în 2015, Ozuna a câștigat multiple premii, precum BMI’s Contemporary Latin Songwriter of the Year (2019, 2021) și Contemporary Latin Song of the Year „Taki Taki” (2020). El a câștigat primele două premii Latin GRAMMYs® în noiembrie 2020, pentru colaborarea „Yo x Ti, Tú x Mí,” cu ROSALÍA.

DESPRE MEGAN THEE STALLION:
Venind din Houston, Megan Thee Stallion este câștigătoarea a trei premii GRAMMY, filantropistă și un model cultural. De la lansarea albumului său de debut aclamat de criticii de specialitate și care a fost premiat cu aur, „Good News”, până la două piese care au spart recordurile și au ajuns pe locul întâi în topul Billboard Hot 100, „Savage Remix” feat. Beyoncé, și „WAP” cu Cardi B, Megan s-a dovedit a fi de neoprit.

DESPRE LISA (DIN TRUPA BLACKPINK):
LISA este membră a grupului de fete din Koreea de Sud, BLACKPINK. BLACKPINK a câștigat inimile pubicului de când și-au lansat single-ul de debut „SQUARE ONE” în august 2016. Albumul de debut al trupei „THE ALBUM”, care a fost lansat în octombrie 2020 a ajuns pe primul loc în mai multe topuri muzicale și a depășit 1.3 milioane în vânzări, BLACKPINK devenind astfel primul grup de fete de K-Pop care să atingă această performanță. În septembrie 2021, LISA a devenit cea de-a treia artistă din BLACKPINK care să se lanseze solo, cu albumul ei de debut „LALISA”.

 

 

TOBY ROMEO FACE ECHIPĂ CU MOSS KENA PENTRU NOUL SINGLE EXCEPȚIONAL
„REMINDS ME OF YOU”

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/RemindMeOfYouPR

Continuând cel mai prosper an de până acum, Toby Romeo adaugă o nouă piesă irezistibilă și catchy la discografia sa. De data aceasta, artistul și-a unit forțele cu Moss Kena pentru a oferi un nou single impresionant despre durerea de inimă, intitulat „Reminds Me Of You”. După succesul masiv pe care l-a avut cu cele mai recente single-uri „Oh Lord” and „Where The Lights Are Low”, Romeo demonstrează că are o forță muzicală puternică de luat în calcul în timp ce-și construiește discografia de piese care transmit o stare de bine. Disponibil acum via Virgin Records, piesa „Reminds Me Of You” feat. Moss Kena poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

Deschizându-se cu o melodie plăcută care crește treptat cu o energie molipsitoare, „Reminds Me Of You” întruchipează toate caracteristicile unei piese clasice semnate Toby Romeo. Producătorul tânăr are un talent aparte de a îmbina emoția pură cu sunete up-beat, creând o experiență ce poate fi comparată cu o imersiune sonică pentru ascultători. Linia melodică captivantă a lui Toby Romeo este completată perfect de vocea puternică a lui Moss Kena, cei doi unindu-și forțele pentru o piesă de neuitat care vorbește despre încercările unei inimi spulberate.

“Acestă piesă este un imn al inimii frânte, este așa de relatabilă și producția te va face să dansezi printre lacrimi! Să lucrez cu Toby a fost de vis, acest cântec este rezultatul a două persoane tinere din părți diferite ale lumii care s-au reunit în timp ce treceau prin unele dintre cele mai grele perioade din viețile noastre pentru a face singurul lucru pe care știm să-l facem (muzica) în speranța că putem să facem oamenii să danseze iar!”- Moss Kena
„După ultimul meu single Oh Lord, care a fost mai clubby, acum este din nou timpul să lansez ceva care este mai mult pop. Cu Reminds Me Of You, am vrut să lansez o piesă pe care toată lumea să o poată fredona, dar care în același timp să funcționeze și pe radio. Vocea lui Moss Kena îi dă piesei un vibe special și am vrut dintotdeauna să lucrez cu el, pentru că mi se pare că vocea lui este incredibil de specială.

Versurile se potrivesc perfect la viața mea de zi cu zi. Gândidu-mă retrospectiv, mereu am asociat o mulțime de cântece cu anumite amintiri și asta fac în general majoritatea oamenilor. Exact acest lucru încerc să transpun prin Reminds Me Of You. Abia aștept show-urile din 2022 și să împărtășesc noile mele piese cu voi live.” – Toby Romeo

Abia la începutul celui de-al doilea deceniu din viața sa, Toby Romeo și-a început cariera de DJ la doar 13 ani și a început rapid să fie cunoscut în Europa cu fiecare lansare. Datorită prietenului său, Felix Jaehn, Romeo a reușit să ajungă în industria muzicală într-o perioadă foarte scurtă de timp, și chiar a co-produs hit-ul internațional masiv a lui Jaehn, „Nea – Some Say (Felix Jaehn Remix)”, care a acumulat peste 260,000,000 de stream-uri. Romeo și-a început anul 2021 cu o nouă colaborare cu Jaehn, „Where The Lights Are Low” împreună cu FAULHABER, un smash hit care deja a strâns peste 60,000,000 de stream-uri și care a fost remixată de Mike Williams și TCTS.

Venind de la marginea Londrei, Moss Kena și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă. După ce și-a petrecut timpul pentru a-și perfecționa talentul la gig-uri în magazine locale, Moss a captat atenția lumii cu remix-ul său la piesa lui Kendrick Lamar, „These Walls”, incluzând suportul artiștilor precum Zane Lowe, Annie Mac, Mista Jam, și chiar Kendrick Lamar. De atunci, el a colaborat cu artiști precum Bastille, Rapsody, Toddla T, și mulți alții. Cel mai recent, Kena și-a unit forțele cu Purple Disco Machine și The Knocks pentru single-ul de vară, „Fireworks”, care a acumulat peste 90 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul întâi în Germania și Italia.

 

SWEDISH HOUSE MAFIA FAC ECHIPĂ CU THE WEEKND PENTRU NOUL SINGLE, ÎNSOȚIT DE VIDEOCLIP „MOTH TO A FLAME

TRIO-UL ANUNȚĂ PRIMUL TURNEU DUPĂ 10 ANI CU 44 DE DATE, INCLUZÂND METLIFE STADIUM

Super grupul faimos la nivel global, Swedish House Mafia au făcut echipă cu superstarul The Weeknd pentru un nou single, însoțit și de videoclip, „Moth to a Flame,” disponibil acum via Republic Records. Noua piesă, din care trioul a oferit un teaser în timpul show-ului lor incendiar la pre-show-ul premiilor MTV VMA, marchează prima muzică nouă a trupei de când au anunțat reuniunea lor în iulie cu două single-uri noi, „It Gets Better” și „Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake)” care au venit împreună cu apariția pe coperta revistei Billboard Magazine și o interpretare special a ambelor piese în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon. Trioul de cântece continuă să crească anticiparea legată de noul album al grupului, „Paradise Again”, programat pentru lansare la începutul anului viitor împreună cu un Special Tour Edition CD, pre-comandă disponibilă acum care oferă posibilitatea exclusivă la a pre-cumpăra bilete pentru turneul trioului.

Împreună cu noul single, Swedish House Mafia au anunțat un turneu internațional în 2022, produs de Live Nation, primul lor turneu după cel din 2012. Datorită show-urilor lor live fantastice, turneul anterior al grupului, „One Last Tour,” a vândut peste 1,000,000 de bilete. Turneul din 2022 va veni după abia anunțatul show la Coachella 2022 și include arene atât în Statele Unite, cât și în Europa.

Biletele vor fi puse în vânzare pentru publicul general vinerea viitoare, pe 29 octombrie pe website-ul swedishhousemafia.com, CD-ul Special Tour Edition fiind disponibil pentru pre-comandă începând cu miercuri, 27 octombrie.

Grupul a fost și nominalizat în categoriile Best Electronic și Best Nordic Act în cadrul premiilor MTV EMAs, care se desfășoară la Budapesta duminică, 14 noiembrie. Aceștia au sărbătorit săptămâna glorioasă cu un takeover special în cadrul show-ului lui The Weeknd de pe Apple Music, Momento Mori, ascultă aici.

 

Quavo lanseaza impreuna cu Yung Miami piesa „Strub The Ground”

Vizioneaza videoclipul oficial aici: https://youtu.be/BL0jEPZ8QUo

Cei 2 artisti sudisti isi unesc fortele pentru a lansa urmatorul hit viral. Quavo si Yung Miami au incitat fanii pe platformele de socializare cu noua colaborare. Piesa este inspirata de tema FreakNik, iar videoclipul ofera atmosfera a vietii de cartier din America aniilor ’90.

De curand, Atlanta, orasul natal al celor 2, a sarbatorit prin revitalizarea weekend-ului FreakNik. Chiar inainte de festivitati, Yung Miami a inceput sa posteze despre noua piesa.

Perechea spera ca „Strub The Ground” va deveni urmatorului hit dance, care va face inconjurul lumii, fiind o piesa perfecta pentru cluburile de noapte. Pentru cei ce au trait in anii ’90, melodia va reprezenta o memorie vie a acelor vremuri.

 

Elton John a lansat albumul “The Lockdown Sessions”

Asculta materialul aici: https://umusic.lnk.to/TheLockdownSessionsPR

Colectia de 16 piese contine piese cu unii dintre cei mai importanti artisti din lume precum, Brandi Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug si altii. Albumul contine hit-ul de pe primul loc din UK Top 40,“Cold Heart”(PNAU Remix) in colaborare cu Dua Lipa. Datorita  acestei piese, Elton a devenit primul artist solo din istoria Regatului Unit, care plaseaza o piesa in Top 10 in 6 decade diferite. Pe noul proiect se afla si melodiile “After All” impreuna cu Charlie Puth si “Finish Line” cu Stevie Wonder.

In martie 2020, Elton John a fost nevoit sa opreasca turneul “Farewell Yellow Brick Road”. Artistul a sustinut emisunea, “Rocket Hour”, pe Apple Music, incepand sa lucreze la “The Lockdown Sessions”, care a fost inregistrat de acasa  timp de 18 luni.

Noul album ii duce pe ascultatori intr-o calatorie prin mai multe genuri muzicale, fiind prezenti peste 20 de artisti care reprezinta continente, generatii si culturi diferite, oferind proiectului o unicititate pentru istoria muzicii pop si rock.

Tracklist

1. Elton John & Dua Lipa – Cold Heart (PNAU Remix)
2. Elton John, Young Thug & Nicki Minaj – Always Love You
3. Surfaces feat. Elton John – Learn To Fly
4. Elton John & Charlie Puth – After All
5. Rina Sawayama & Elton John – Chosen Family
6. Gorillaz feat. Elton John & 6LACK – The Pink Phantom
7. Elton John & Years & Years – It’s a sin
8. Miley Cyrus feat. WATT, Elton John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo & Chad Smith – Nothing Else Matters
9. Elton John & SG Lewis – Orbit
10. Elton John & Brandi Carlile – Simple Things
11. Jimmie Allen & Elton John – Beauty In The Bones
12. Lil Nas X feat. Elton John – One Of Me
13. Elton John & Eddie Vedder – E-Ticket
14. Elton John & Stevie Wonder – Finish Line
15. Elton John & Stevie Nicks – Stolen Car
16. Glen Campbell & Elton John – I’m Not Gonna Miss You

 

 

Bastille a lansat piesa “No Bad Days” si a anuntat albumul “Give Me The Future”

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/NoBadDaysPR

Odata cu noul single “No Bad Days”, Bastille a anuntat, ca noul album, “Give Me The Future”, va fi disponibil din 4 februarie 2022. Noua piesa vine insotita de videoclipul oficial, co-regizat de Dan Smith.

“Give Me The Future” este un tribut adus umanitatii in era tehnologiei, care exploreaza atat avantajele, cat si dezavantajele vietii traite online. Proiectul te trimie cu gandul la o lume libera, fara restrictii, iar referinele la realitatea virtuala, filmele, jocurile si cartile science fiction sunt foarte prezente in toate in piesele. Albumul era inceput dinaintea pandemiei, dar faptul ca toate concertele au fost anulate si ca membrii trupei au fost nevoiti sa comunice online, au amplificat  acest nou concept.

Bastille a colaborat pentru acest album cu compozitori si producatori celebri precum, Mark Crew, Ryan Tedder, Ramy Yacoub, Jonny Coffer, Plested si Dan Priddy, lucru neobisnuit pentru formatie.

Ultimele lansari ale trupei au constituit diferite lumii aduse in mintea ascultatorului, fapt ce a determinat succesul grupului. “Give Me The Future” nu este diferit, oferind o reflectie a momentului in care ne aflam, dar si ce se poate intampla in viitor.

Bastille este o trupa britanica de Electropop/indie-pop infiintata in Londra in anul 2010. Aceasta a inceput drept proiect al solistului Dan Smith, dar ulterior s-a dezvoltat ca o formatie prin venirile bateristului Chris ‘Woody’ Wood, basistului/chitaristului Will Farquarson si claparului Kyle Simmons. Acestia au lansat 3 albume studio si un EP, au vandut peste 11 milioane de piese, au intrat cu 6 piese in U.K. Top 40 si au acumulat peste 1,5 miliarde de vizualizari.

Tracklist “GIVE ME THE FUTURE”
1. Distorted Light Beam
2. Thelma + Louise
3. No Bad Days
4. Brave New World (Interlude)
5. Back To The Future
6. Plug In…
7. Promises (by Riz Ahmed)
8. Shut Off The Lights
9. Stay Awake?
10. Give Me The Future
11. Club 57
12. Total Dissociation (Interlude)
13. Future Holds (feat. BIM)

 

Sean Paul a lansat “Dynamite” in colaborare cu Sia

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/SPDynamitePR

“Dynamite” este produsa de Banx & Ranx si Greg Kurstin si combina stilul excentric de dancehall al lui Sean cu vocea cutremuratoare a artistei australiene. Cei doi au mai colaborat si pentru hit-ul “Cheap Thrills”, care a acumulat 1,6 miliarde de vizualizari pe YouTube, fiind produs tot de Greg Kurstin.

“Noua piesa iti induce o stare de bine”, a declarat Sean Paul, adaugand ca, dupa “Cheap Thrills” acesta a stiut, ca va mai lansa si alt single impreuna cu Sia. Noua melodie a fost laudata de publicatiile The Fader si Billboard.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanti pionieri ai muzicii dancehall. Piesele „Get Busy/Like Glue,” „Temperature”, „Baby Boy” impreuna cu Beyonce, „Rockabye” cu Clean Bandit sau „Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. In 2004 a castigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, in 2005 la American Music Award a castigat „Best Pop/Rock Male Artist”, iar in 2009 a castigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut si alte nominalizari la cele mai prestigiose decernari de premii in muzica, fiind unul dintre cei mai influenti artisti din acest secol.

Sia este o cantareata australiana de muzica downtempo, pop si jazz. Ea a lansat sapte albume de studio si a castigat notorietate internationala la inceputul anilor 2010 mulțumita unor colaborari cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.