„Orice vârstă ai avea, când îți pierzi un părinte, tot orfan ești”, sunt cuvintele lui Cosmin – un tânăr de 18 ani pe care îl vom cunoaște diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie. Trăiește alături de mama și sora sa. În urmă cu aproape un an erau modelul unei familii împlinte, însă viața le-a răpit eroul, pe tata. Bărbatul lucra ca pompier și paramedic SMURD și misiunea lui a fost să-i salveze pe oameni. Și-a găsit doza de aer după fiecare incendiu, însă a rămas fără respirație pe patul de spital, în plină pandemie. „A fost un șoc, eu am suferit într-un stadiu în care n-am putut vorbi”, va spune Cosmin.

 

„Atât timp cât există amintirile este oarecum fals să crezi că timpul vindecă. Îți trebuie doar o secundă să-ți aduci aminte și să te întorci în acele momente fericite și tot într-o secundă îți amintești cum l-ai pierdut”, va spune Andra Marinescu emoționată până la lacrimi de povestea care îi amintește de perioada întunecată din viața ei.

 

Resursele financiare ale familiei pe care o vom cunoaște la Visuri la cheie s-au dus pe operațiile Ralucăi – fata cea mare, care s-a născut cu probleme de sănătate. Mama a renunțat la locul de muncă pentru a avea grijă de ea, iar singurul care susținea familia era tatăl. După nenorocirea care s-a abătut asupra familiei, echipa Visuri la cheie ajunge în Vâlcea, unde le va da speranța unui viitor mai bun, într-o locuință renovată în care își pot continua drumul fără grija problemelor din casă.

 

Nu ratați miercuri, de la 20:30, o poveste care reflectă realitatea multor familii, oameni cărora le-au fost răpiți cei dragi de lângă ei, persoane care au luptat o viață și s-au stins conectați la aparatele care nu mai fac față să salveze vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.