Noul single este in colaborare cu talentata artista Seeya care a fost recent si la emisiunea Puterea Dragostei si care are in prezent peste sute de milioane la populara sa piesa Chocolata si nu numai!

Piesa se intituleaza Antidot x Seeya – ANTIDOT si este o melodie cu povestea unei relatii, cu bune si rele dar cu un happy end.

Piesa a fost inregistrata in studiurile Dot Records, implicit Tommo Productions, videoclipul a fost filmat in Bucuresti de catre Stefan Dragomirescu, textele si linia melodica au fost scrise de catre cei 2 artisti iar instrumentalul a fost produs de catre producatorul BuuJa Beats, mix master-ul a fost facut de catre Soundboy !

 

Piesa are deja un succes, numai dupa cateva zile de la lansare are peste 400.000 de vizualizari si speram sa placa la toti cei care o asculta!

Aceasta piesa face parte dintr-o poveste care este relatata in toate piesele din urmatorul album la care artistul lucreaza, el mai mentioneaza ca acest album va fi primul din tara de acest gen, trap hip hop oriental cu influente balcanice si totodata spera sa vina cu un vibe nou pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.