Barney, un școlar de 11 ani, neîndemânatic din punct de vedere social, este ultimul copil din oraș care primește un prieten robot, un dispozitiv cu cea mai complexă tehnologie din lume și cea mai recentă nebunie de pe piață. El îl primește pe Ron, un robot care funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Așa că Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.

 

Astfel îndrăgita actriță Mirela Nicolau, cunoscută de publicul larg pentru rolul din serialul “Las Fierbinți” , respectiv pe al soacrei personajului Celentano, care este pusă pe harță, în încercarea de a-i dejuca planurile și al pune la respect pe ginerele său abțiguit, în cea mai mare parte a timpului. Bunica lui Barney, în schimb, Donka este total opozanta personajului emblemă pe care actrița îl însuflețește de peste 10 ani, bunica lui Barney îi arată nepotului său că fiecare lucru meritoriu din viață vine prin lecția răbdării, iar cei considerați nehărăziți primesc când se așteaptă mai puțin darul cel mai de preț de la Dumnezeu.

 

Compania 20th Century Animation este o casă de producție cinematografică de animație, organizată ca fiind o divizie/ o subsidiară operațională a Walt Disney Studios. Inițial lansată în anul 1994 ca subsidiară a companiei-mamă 20th Century Fox

(actualmente numită currently 20th Century Studios), studioul a avut în subordine și Blue Sky Studios, unitate primară ce a lansat “Titan A.E” (cu vocea Loredanei Groza în rolul lui Stith și Bogdan Popoiag în rolul lui Cale), “ “Epoca de Gheață: Apariția Dinozaurilor” cu vocea Adrianei Trandafir în rolul lui Ellie, a lui Marius Vintilă în rolul lui Diego și a Andrei Gogan în rolul unui castor), “Rio” (cu vocea lui Mihai Gruia Sandu în rolul lui Nigel),  “Epoca de Gheață 4: Continente în derivă” (cu vocea lui Valentin Teodosiu în rolul Căpitanului Maț și Andreea Bibiri în rolul Shirei),  “Regatul Secret”, (cu vocea lui Gheorghe Hagi în rolul lui Dagda), “Rio 2” (cu vocea Tamarei Buciuceanu în rolul mătușii Mimi), “Ferdinand” (cu vocea lui Șerban Pavlu în rolul lui Ferdinand și Alex Bogdan în rolul lui Oase),

Spioni Deghizați”, (cu vocea lui Dan Helciug în rolul lui Lance Sterling) sau “Epoca de Gheață: Un Crăciun Epic” (cu vocea Magdei Catone în rolul lui Buni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.