Celebra autoare a două volume de succes devenite un reper pentru zona de parenting, Ela Crăciun face un nou pas în cariera sa, de această dată către online coaching şi lansează un program special dedicat tinerelor mămici, intitulat ,,De la SOS mama, la ZEN mama”, disponibil în exclusivitate pe site-ul www.mami-zen.ro.

,,Astăzi pot în sfârșit să vă prezint și să vă las să descoperiți aici proiectul la care am lucrat atât de mult în ultimele luni: cursul de la ,,SOS mama, la ZEN mama”. Am ales ziua asta pentru că asa cum știți, are o însemnătate puternică pentru mine, fiind ziua de naștere a lui Nicholas, dar și ziua în care am anunțat în anii anteriori alte proiecte de suflet.

Sunt foarte fericită că odată ce el împlineşte 3 ani îi suntem cu toţii aproape. A fost un moment în care m-am bucurat să văd cât de frumos şi armonios creşte Nicholas, care deja a decis totul singur pentru ziua lui de naştere. De la tematica petrecerii care a fost una cu supereroi, la tortul cu personajul său preferat, cea mai mare împlinire pentru mine este să-l văd fericit şi independent încă de pe acum şi să ştiu că prin experienţa mea pot ajuta mereu şi alte mame să se bucure de tot ce e bun şi frumos în viaţa lor. Am fost şi sunt constant încurajată de femeile din jurul meu să mă implic mai mult, să ofer mai multe informaţii, aşa că pot spune că mi-am găsit cumva misiunea“, a declarat Ela Crăciun.

Pentru că de cele mai multe ori naşterea unui copil vine la pachet cu foarte multe întrebări şi griji copleşitoare, Ela Crăciun oferă susţinere tinerelor mămici prin lansarea unui nou produs excepţional ,,De la SOS mama, la ZEN mama”, un prim e-book de 101 pagini, care cuprinde şi 8 infografice explicative, precum şi 4 workbook-uri.

E-book-ul ,,De la SOS mama, la ZEN mama” face parte dintr-un pachet special, disponibil în exclusivitate pe site-ul www.mami-zen.ro, un nou brand marca Ela Crăciun, care pune la dispoziţia tinerelor mame şi un curs complet intitulat ,,ZEN mama”, care cuprinde pe lânga manualul de instrucţiuni de 101 pagini, 8 video-uri explicative şi 4 workbook-uri.

Realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii tv ,,Numai de bine”, difuzată pe Antena 3, Ela Crăciun face acest nou pas în antreprenoriat, motivată de dorinţa de a veni în sprijinul părinţilor cu toată experienţa sa de mamă a trei copii, pentru care a obţinut de-a lungul timpului numai informaţii validate de către experţi. Autoarea volumelor de succes ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun a colaborat şi de acestă dată cu o echipă de specialişti în domeniile esenţiale creşterii sănătoase a copiilor şi este sigură că noul său produs ,,De la SOS mama, la ZEN mama” va oferi toate răspunsurile de care părinţii au nevoie în cadrul acestui nou început de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.