DC Comics și Warner Bros. au ținut sâmbătă al doilea Fandome anual, dezvăluind noi trailere pentru filme și emisiuni, inclusiv Batman, Flash și Black Adam. De asemenea, am aruncat o privire asupra trailerului povestirii jocului Suicide Squad: Kill the Justice League.

THE BATMAN

DIN 4 MARTIE 2022 #LACINEMA

Black Adam

DIN 29 IULIE 2022 #LACINEMA

Black Adam al lui Dwayne Johnson este în dezvoltare de ani de zile, dar filmul  este în sfârșit aproape gata si are  un trailer de prezentare. Primul teaser trailer prezintă personajul lui Johnson, dar și mai mulți membri ai Justice Society of America care își vor face debutul. Johnson însuși a avut o apariție la FanDome și a spus că s-a „născut pentru a juca Black Adam”, înainte de a introduce o scenă din film, în care unii arheologi (care ar trebui să știe mai bine, sincer) l-au lovit pe Black Adam cu o explozie de electricitate. În schimb, el dezintegrează un tip, prinde un glonț din aer și apoi levitează.

Suicide Squad: Kill the Justice League a prezentat un nou trailer la evenimentul din acest an. Jocul va debuta pe Xbox Series X / S, PlayStation 5 și PC în 2022.

The Flash

DIN 4 NOIEMBRIE 2022 #LACINEMA

În zilele noastre, nu doar Marvel se amestecă în multivers: mult-întârziatul Flash are un vârf furtunos la FanDome, aducând nu doar eroul super-rapid al lui Ezra Miller, ci și întoarcerea atât a versiunilor lui Ben Affleck, cât și a lui Michael Keaton.  Keaton face voice-over-ul pentru teaser, care include o imagine cu capul lui Batman. Este programat să ajungă în cinematografe pe 4 noiembrie 2022.

 

Nici Aquaman și Regatul Pierdut, nici Shazam !: Fury of the Gods nu au avut gata trailerele oficiale, dar DC a prezentat câteva din primele scene din spatele scenei la ambele continuări.  Teaserul prezinta pe langa scenele din timpul filmarilor si personajele noi ce isi vor face aparitia in cele doua continuari( Rachel Zegler, Helen Mirren și Lucy Liu ca un set de noi răufăcători).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.