După ce a participat la câteva concursuri muzicale, dintre care amintim X Factor sau Vocea României, Cezar Dometi s-a dedicat muzicii, marea lui iubire. Iar acum a înregistrat o melodie speciala, „Sunt codrii”, o piesa cu adevărat speciala dedicata mediului înconjurător și în special Codrilor Iașilor.

Petrișor Cezar Dometi, interpret și compozitor, ne încântă pe toți cu o melodie orginală dedicată Codrii Iașilor și inițiativei de a-i desemna Parc Natural! „Codrii sunt natură, libertate, codrii sunt acasă! Recomandăm din toată inima vizionarea pe întreg ecranul, orcând simțiți dor de pădurile noastre! Și bineînțeles, distribuirea acestuia! Mulțumim Cezar că îți pui talentul la bătaie și îți exprimi dragostea pentru codri noștri prin muzică”, mărturisește Mihai Diac de la Codrii Iasilor. Videoclipul a fost măiastru asamblat de Vali Turcuman din materialele sale proprii, cu atâtea locuri familiare și dragi pentru cunoscătorii acestei păduri! Mulțumim Cezar și Vali, precum și Vlad Apetroaiei și 69BPM studio (Brentano) pentru înregistrare și mix/master. Pe Cezar îl gășiți și pe canalul lui YouTube:

https://m.youtube.com/c/CezarDometi

Ne bucurăm că după alpiniști care au escaladat opt miari și ultramaratoniști, avem în Cezar un prim artist care susține inițiativa Parcului Natural, și încă cu o compoziție orginală! Dar vă amintim că pentru a deveni ambasador pentru Codrii Iașilor este suficient să postați public pe pagina voastră foto din Codrii Iașilor însoțite de tag-ul #ParcNaturalCodriiIasilor și link la petiție, îndemnându-vă prietenii să o semneze și distribuie și ei. Puțîn de la mulți se adună puterea de a transforma dorința în realitate, petru natură și pentru oameni!, au mai declarat ei.

https://campaniamea.declic.ro/…/salvați-codrii-seculari

„Piesa dedicata tuturor codrilor cu suflet, dar în mod special pentru Codrii Iasilor pentru a fi desemnat Parc Natural. Am scris piesa asta într-un moment în care sufletul meu era la granita dintre natura și civilizație. E o piesa cu ritm și puls la fel că și codrii noștri. Și să nu uitam să ne mai dedicam timp să mângâiem și natura, nu doar orgoliul din fiecare din noi. Mulțumesc și sper tare mult să vă placa!”, povestește Cezar Dometi.

https://www.youtube.com/watch?v=WJjNFQgAco4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.