Săptămâna a început cu multe emoții pentru români! Meciul de aseară oferea echipei naționale șansa de a demonstra că merită un loc la Campionatul Mondial din 2022, din Qatar. Reveniți pe stadionul din Ghencea după 12 ani, tricolorii au întâlnit Armenia într-o partidă esențială pentru aceste preliminarii.

Singurul gol al meciului a fost reușit de Alexandru Mitriță, în minutul 26, cu o lovitură de cap, în urma unei centrări din corner.

Meciul România – Armenia a fost lider absolut de audiență. Partida a înregistrat 12.8 puncte de rating și 35.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de rating și 18.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 21:45 – 23:35, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 12.1 puncte de audiență și 35.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.3 puncte de rating și 21.7% share.

 

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au susținut România pentru o victorie atât de importantă!

 

După această victorie, preliminariile continuă: pe 11 noiembrie, România va întâlni Islanda, iar pe 14 noiembrie va avea parte de ultimul meci, în Liechtenstein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.