Relațiile îți pot aduce bucurii, cât și priviri nebănuite, pline de invidie, ale celor din jurul tău. Totuși, dacă ei ar afla de toate dedesubturile acelei relații, te-ar mai invidia oare? Acesta este și mesajul piesei  Outta Ur League, lansată astăzi de către Bruno Rex și Abi F Jones. O privire exactă din interiorul unei relații toxice care, spusă prin versuri, pare să diminueze din efectele dăunătoare ale acesteia.

Dar, să o luăm cu începutul. Prima impresia este manifestată prin versurile What he got? / He’s so average / And she’s so hot. Iar totul pare că merge într-o direcție corectă, în care ambii parteneri se respectă unul pe celălalt, partea feminină din piesă recunoscând:
But you’re the one Who Keeps me happy. So far, so good, nu-i așa?

 

Numai că, surpriză… odată ajunși în interiorul relației, aflăm că He’s like a puppy / She’s like a queen 😥

 

Ascultă și tu piesa și întreaga poveste pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://rtn.lnk.to/OuttaUrLeague

 

Stilul muzicii pop nu a fost niciodată mai fun de atât, Bruno atașându-i o notă personală semnificativă și ușor recognoscibilă.

 

Născut în Mexic, Bruno Rex este compozitor și producător muzical. Îi place să creeze muzică care să ofere vibe-uri bune și pline de energie celor din jur. Printre piesele sale de succes, amintim ”Release Me” cu 32.000 de stream-uri și ”In Your Head” cu aproape 34.000 de stream-uri numai pe Spotify.

 

Abi F Jones este un songwriter și artist ce s-a născut în Anglia. În 2018, a cunoscut primul succes al carierei sale prin single-ul ”outside”, ce a fost scris împreună cu producătorul lui Justin Bieber. Al treilea său album, ”Cheaper than therapy”, s-a lansat la un an diferență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.