Aseară, pe Antena 1, trei echipe au spus ”ultima șansă” într-o cursă plină de adrenalină și tensiune pe teritoriul Turciei. Connect-R și Shift, Zarug și Lorelai au fost cele două echipe ce au intrat automat în acest test ultimatum, urmați de Francesco și Patrizia Paglieri, cuplu majoritar ales în voturile celorlalți concurenți. Reality show-ul de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul publicului commercial, cât şi la nivel urban.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7.1 puncte de rating și 23.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating și 20.1% cota de piață. Şi la orașe, ultima ediţie a celui de-al doilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 6.1 puncte de rating și 15.6% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.6 puncte de rating și 14.2 procente din cota de piață.

Tot aseară, imediat după difuzarea Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii au putut un nou episod al seriei de backstage Jurnal de călătorie Asia Express, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Jurnal de călătorie Asia Express a fost lider cu o medie de 4.6 puncte de rating și 25.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 2.9 puncte de rating și 15.5% cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

Simbolul recurent al cursei a fost trandafirul, căci competiția s-a dat în Isparta – cunoscut sub numele de „Orașul trandafirilor”. Vreme de câteva ore bune, cei șase concurenți au îndeplinit diverse misiuni, iar fiecare probă i-a adus mai aproape de misiunea finală, aceea de a pregăti o localnică de cunoscutul festival al trandafirilor din acest oraș.

Deși mai toată cursa a fost condusă de Lorelai și Zarug, echipă ce s-a descurcat fără cusur pe traseul plin de adrenalină, o greșeală de final i-a costat scump și i-a adus pe ultimul loc la Irina Fodor. Soarta celor doi a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată, însă din fericire acesta a fost verde și le-a oferit celor doi un pașaport de trecere către etapa următoare de pe Drumul Împăraților. ”Noi am demonstrat că nu suntem o echipă slabă, care nu știe ce face. Însă pentru noi este mai important să ne distrăm în ceea ce facem”, a mărturisit Zarug la finalul zilei.

Competiția celui mai dur reality-show Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu opt echipe ce se vor lupta în cea de-a patra etapă duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 6 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.