Toamna aceasta, AMC Networks aduce si mai multa culoare pe micile ecrane din casele telespectatorilor, imbinand emisiunile de gatit de la TV Paprika cu serialele multipremiate de la AMC sau filmele de exceptie cu actori indragiti, de pe Filmcafe. Nici micutii telespectatori nu raman in urma cu distractia pentru ca Minimax se tine de cuvant si le aduce un nou serial animat in premiera, iar JimJam ii invata pe prescolari lucruri educative intr-o maniera amuzanta si distractiva.

Televiziunile AMC Networks va aduc filme si seriale perfecte pentru zilele racoroase de toamna!

 

 

 
De luni pana vineri, de la ora 18:00

Chef Radu Dumitrescu descrie noua sa emisiune ca fiind „instagramabila si cool”. Si, in acelasi timp, aceasta nu are scopul de a impartasi retete cu publicul. Este o emisiune culianra in care Radu a incercat sa afle de ce noua generatie, care este smart, cool si funny, vede gastronomia intr-o alta viziune. Asadar, s-a adaptat si a creat o super emisiune speciala pentru noua generatie.

 
         
 
In fiecare luni, de la ora 22:45

Killing Eve este povestea a doua femei pe care le uneste aceeasi obsesie si un act violent: Eve, agent MI6, si superba Villanelle, asasinul psihopat pe care Eve are misiunea sa il gaseasca. Serialul depaseste actiunea tipica a unui thriller cu spioni, pe masura ce ambele femei inteligente, obsedate in egala masura una de cealalta, merg cap la cap intr-un joc epic de-a soarecele si pisica.

 
         
 
Din 18 octombrie, de la ora 22:00

Cei care au supravietuit pana acum vor fi nevoiti sa lupte in continuare pentru viata intr-o lume lipsita de lumina si speranta, in care aerul exterior este la fel de mortal ca si zombii cu care se confrunta. Supravietuitorii vor afla cine si ce sunt ei cu adevarat. Unii vor profita de ocazie, altii isi vor gasi un scop nou, iar cativa se vor redefini pe ei insisi – chiar daca acest lucru vine la un pret teribil pentru cei pe care candva i-au numit familie.

 
         
 
In 18 octombrie, de la ora 20:00

Au trecut 10 ani de când John Connor (Nick Stahl) a ajutat la prevenirea Zilei Judecății – ziua în care extrem de dezvoltata rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Acum, Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără telefon și fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existența lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când… din umbra viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigaș creat până acum de Skynet. Urmărește toată acțiunea la filmul lunii, doar pe Filmcafe.

 
         
 
Zilnic, de la ora 10:55, 14:53 si 20:27

Dot, o fetiță de 8 ani, curioasă și exuberantă, pasionată de tehnologie, care se lansează în aventuri și își propune fără teamă să rezolve problemele – ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale celui mai bun câine al ei – în același mod în care ar face-o orice copil de 8 ani… făcând greșeli și râzând cat mult pe parcurs.

 
         
 
Zilnic, de la ora 17:30

Urmareste aventurile nebunesti ale lui Oswaldo, un pinguin naiv si visator, de 12 ani, care reuseste ca nimeni altul sa transforme cele mai simple situatii din viata in experiente extraordinare.

 
         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.