Colecția Pandora ME a fost relansată în 2021 cu o atitudine cu totul nouă. Apelând la energia Generației Z, colecția este o celebrare a auto-exprimării și a creativității, îmbrățișând frumusețea din diferențele noastre. Este vorba despre încălcarea regulilor, sfidarea așteptărilor și îndrăzneală.

 

Personalizarea este în centrul colecției, cu multiple accente de stil care permit purtătoarei să își exprime propriul stil unic. Brățări cu lanț gros și coliere, cercei mono cerc și inele care pot fi suprapuse sunt complet personalizabile, datorită conectorilor și legăturilor special create pentru a schimba stilurile din nou și din nou. Opusurile atrag: design-ul industrial este compensat de influențe organice. Metalele potrivite pentru combinații de stil.  Perle de cultură de apă dulce, emailuri vibrante și pavé în albastru electric, violet și verde sunt juxtapuse cu argint 925, amestec unic de metale placat cu aur rose de 14k și ruteniu.

 

Un simbol al vocilor neînfricate și non-conformiste ale generației următoare, legături de stil împodobite cu cuvinte precum „Freedom”, „Dream” și „Believe” pentru a exprima valorile și convingerile lor. Noi mini-pandantive – inclusiv flăcări, față zâmbitoare și banană – reprezintă dragostea generației digitale pentru emoji. Medalioanele, care sunt inspirate din simbolurile mitologice antice, reprezintă valorificarea puterii interioare. Dedicat persoanelor care fac parte dintr-o comunitate cu mentalitate globală, Pandora ME este creată pentru cei care nu sunt interesați doar de cum arată bijuteriile – dar și de ce simbolizează.

 

„Noile modele Pandora ME au fost create pentru a reflecta identitatea purtătoarei și pentru a aduce ADN-ul și moștenirea brand-ului nostru și mai aproape de viitor. Am fost inspirați de ideea de conectare cu un trib de oameni condus de puterea imaginației și a creativității – o comunitate care face legătura profund cu lumea Pandora. Observăm posibilitățile infinite de personalizare ale colecției ca un catalizator pentru descoperirea de sine – este vorba despre identitate, exprimare de sine și despre povestea personală a fiecăreia”, declară Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora.

 

Un look clasic beneficiază de un accent modern în această brățară cu perle de apă dulce și zale din argint 925 care pot fi schimbate și accesorizate pentru a crea un look personal.

 

Cu o textură de finisaj metalic, sclipitor pavé și email metalic, aceste inele inovatoare pot fi

purtate împreună datorită conectorului Pandora ME. Mixează și remixează-ți look-ul prin adăugarea mini pandantivelor preferate.

 

Brățări și coliere cu zale de legătură prezintă cleme de carabină, fiind disponibile în mai multe dimensiuni, texturi și tonuri de metal. Personalizează-le cu zale simple, duble sau cu cuvinte, mini-pandantive și medalioane care ți se potrivesc.

 

Fă o declarație (la propriu). Inspirate de cultura Gen Z, legăturile de cuvinte în diferite finisaje metalice oferă modalități noi de a personaliza brățara, colierele și cerceii cu zale.

 

#PandoraME

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.