A aflat că poliția este pe urmele lui, așa că a dat foc casei în care a crescut, a simțit că o pierde pe Ivana, dar Răzvan l-a ajutat să descopere locul în care se află, Toteanu i-a pus microfoane în casă, dar el a găsit metode pentru a fugi de acolo. Când la prima vedere totul este sub control, Vlad trebuie să admită că în urma lui, lucrurile au început să cadă. Astăzi, într-un nou episod VLAD, destinul personajului principal se rescrie… cu sângele celor iubiți.

Încântat că a aflat locația exactă a Ivanei, Vlad va merge alături de Miki și Barbu să o recupereze, dar ce nu va ști, încă, este că moșia lui Scarlat va deveni locul unei adevărate confruntări. Cine va ieși victorios, dar și ce șansă de răzbunare va apărea de Barbu va spune: ”N-o să mai avem o ocazie ca asta”, aflăm în această seară, de la 21:30.

Un telefon îi va schimba lui Vlad aparenta liniște căpătată: ”A murit. Nu mai ai ce să faci. E prea târziu”. De acolo, totul va părea în van pentru personajul principal. Agitat, va încerca să-și găsească liniștea la înmormântare, dar acolo va fi lovit de cuvinte grele din partea unei femei importante în viața lui: ”Nu știu cine ești și ce cauți în viața noastră”. Oare mai știe Vlad cum să se ridice și să se concentreze pe planul de răzbunare?

Tot în această seară, un nou personaj va intra în universul VLAD. Dacă știm deja că Ștefan a cunoscut-o pe Gicuța și a început să se învețe cu noua lui viață, curând vom afla cum îi va schimba traseul… Chiky Chan! Liderul unui grup pestriț, acesta va impacta modul în care se va scrie răzbunarea ultimului sezon.

Nu ratați, de la ora 21:30, un episod în care viața este o monedă de schimb prea mică pentru adevăr. În care cei care i-au fost alături se pierd și în care toată lumea are sentimentul că pământul de sub picioare se mișcă. VLAD se apropie de final!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.