Cei doi artiști se ceartă mai mult ca oricând! RUBY și LINO colaborează pentru prima dată și aduc publicului următorul hit: „Ne certăm”. Compus de către LINO alături de Renvto, „Ne certăm” este despre o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat. Protagoniști în propriul clip, RUBY și LINO interpretează rolurile a doi îndrăgostiți care astăzi se iubesc, iar mâine se ceartă, dar decid că cel mai bine funcționează împreună, indiferent de obstacole.

„«Și ne certam iarăși»… E cea mai frumoasă ceartă de până acum! Și sună așa de bine că vrei să o audă și vecinii”, spune frumoasa artistă despre cel mai nou single al său.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar hituri precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U), „Invizibil” (împreună cu Shift) și „Unde” (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara asta, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”.

LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas”, „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), dar și „Dau Moda” (alături de Jador), hit ce a adunat peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.