Raluca Bădulescu vorbește despre trendurile în moda acestui sezon toamnă-iarnă și propune o serie de styling-uri, menționând o serie de piese vestimentare care pot fi combinate cu trenciul, piesa de rezistență care ar trebui să se regăsească în garderoba oricui. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a enumerat o serie de combinații vestimentare, menționând că trebuie acordată o atenție sporită atât pieselor vestimentare, cât și cromaticii alese în conceperea outfiturilor.

În acest sezon toamnă-iarnă, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă și, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui. Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia, oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului. Trebuie aleasă încălțămintea în funcție de forma trenciului. Dacă nu ne dorim să purtăm cizme cu toc, se poate opta foarte ușor pentru bocanci; în niciun caz, clasicul trenci nu trebuie combinat cu ciocate. Trenciul este greu de dus către zona boho chic ”, propune Raluca Bădulescu.

Pentru ușurința în alegerea și conceperea unui styling impecabil, în cazul în care se alege ca piesă centrală un trenci, Raluca Bădulescu îi sfătuiește pe cei interesați să  se inspire din propunerile pe care le fac  designerii în fiecare sezon.

“Dacă studiem foarte atent propunerile pe care le lansează în ultima vreme designerii, cred că ne putem face o idee de cât  de versatilă este această piesă vestimentară și cât de ușor ne poate trece prin acest sezon friguros”, adaugă Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este o voce puternică în modă și în cadrul show-ului difuzat la Kanal D, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00; aceasta le încurajează în permanentă pe concurente să își depășească limitele vestimentare în ceea ce privește styling-ul, să se reinventeze cu fiecare ediției a celebrei emisiuni, dar și în alegerile de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.