O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în octombrie?

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1  SERIALE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. Maid (Menajera) – miniserie/ 1 octombrie -> Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.
  2. Paik’s Spirit (Savorile Coreei) – S1/ 1 octombrie -> La un pahar de vorbă, vestitul bucătar Paik Jong-won și vedetele invitate discută despre viață, mâncare și alcool în fața unor mese bahice.
  3. On My Block (În cartier) – S4/ 4 octombrie -> La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.
  4. Baking Impossible (Dulciuri imposibile) – S1/ 6 octombrie -> Cofetari și ingineri de excepție fac echipă pentru a realiza creații delicioase care trebuie să treacă probele de rezistență pentru premiul de 100.000 de dolari.
  5. The Five Juanas (Dragoste pe nevăzute: Brazilia) – S1/ 6 octombrie -> Cinci femei cu același semn din naștere vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.
  6. Sexy Beasts (Bestii sexy) – S2/ 7 octombrie -> Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz!
  7. The Billion Dollar Code (Codul de un miliard de dolari: Din culisele serialului) – S1/ 7 octombrie -> Membri ai ART + COM se alătură actorilor și membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile și parcursul cazului la tribunal.
  8. Family Business (Chestiuni de familie) – S3/ 8 octombrie -> Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.
  9. Pretty Smart (Frumoși și deștepți) – S1/ 8 octombrie -> Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.
  10. Another Life (Semne de viață) – S2/ 14 octombrie -> Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate.
  11. You – S3/ 15 octombrie -> În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva.
  12. Little Things (Clipe minunate) – S4/ 15 octombrie -> De la conviețuire la relație la distanță, Kavya și Dhruv le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață?
  13. My Name (Numele meu) – S1/ 15 octombrie -> O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.
  14. Insiders (3, 2, 1… motor!) – S1/ 21 octombrie -> Un nou reality-show inovator.
  15. Life’s a Glitch with Julien Bam – S1/ 21 octombrie -> Influencerul Julien Bam și amicul său Joon Kim încearcă să revină la viața lor obișnuită după ce, fără să vrea, călătoresc într-o dimensiune paralelă.
  16. Sex, Love & goop (Sex, dragoste & goop) – S1/ 21 octombrie -> În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști.
  17. Adventure Beast (Bizarerii din lumea animalelor) – 22 octombrie -> Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.
  18. Inside Job (Conspirații SRL) – 22 octombrie -> În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.
  19. More than Blue: The Series (O poveste mai tristă decât însăși tristețea: Serialul) – S1/ 22 octombrie -> Un serial romantic bazat pe lungmetrajul taiwanez de succes din 2018.
  20. Locke & Key – S2/ 22 octombrie -> Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon. De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment.
  21. Sex: Unzipped – S1/ 26 octombrie -> Saweetie și o distribuție de marionete pozitive vă învață A-B-C-ul din S-E-X în cea mai amuzantă, mai murdară și mai furioasă nouă comedie specială, Sex: Unzipped.
  22. Sintonia (Sintonia) – S2/ 27 octombrie -> Acest serial dur, bazat pe scenariu, revine cu un al doilea sezon.
  23. Luis Miguel – S3/ 28 octombrie -> În timp ce se confruntă cu probleme personale, Luis Miguel se gândește dacă să-și povestească viața. În anii ’90, el începe o relație cu Mariah Carey.
  24. Colin in Black & White (Colin în alb și negru) – S1/ 29 octombrie -> Acest serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.
  25. Mythomaniac (Mitomana) – S2/ 29 octombrie -> Pe măsură ce adevărul despre Lorenzo iese încet la iveală, Elvira încearcă să se împace cu familia ei, care găsește alinare în noi prietenii și iubiri.
  26. The Time It Takes (Timpul recâștigat) – S1/ 29 octombrie -> Lina se mută, își caută de lucru și încearcă lucruri noi pentru a uita prima iubire. Cu Nadia de Santiago și Álvaro Cervantes.
  • An Astrological Guide for Broken Hearts (Ghid astrologic pentru inimi frânte) – S1/ octombrie -> Un serial fantastic și comic, bazat pe un roman de mare succes de Silvia Zucca.
  • Call My Agent: Bollywood – S1/ octombrie -> De la atragerea de talente noi la mângâierea orgoliului celebrităților, drama domină munca a patru impresari din Mumbai care vor să-și salveze compania de la faliment.
  • Inspector Koo (Inspectoarea Koo) – S1/ octombrie -> Un nou serial care combină genul polițist cu comedia și drama.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1  FILME Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. Diana: The Musical (Diana: Musicalul) – 1 octombrie -> Viața grandioasă și în același timp tragică a prințesei Diana este în lumina reflectoarelor în acest musical original, filmat înainte de premiera oficială pe Broadway.
  2. Forever Rich (Regele Richie) – 1 octombrie -> Un superstar rap în ascensiune își pierde controlul după ce un clip umilitor ajunge viral, forțându-l să lupte pentru a se reabilita, totul în decursul unei nopți lungi.
  3. Swallow (Greu de înghițit) – 1 octombrie -> Dificultățile vieții în Nigeria anilor ’80 o fac pe Tolani să se apuce de contrabandă cu droguri alături de descurcăreața ei prietenă, iar consecințele apar curând.
  4. The Guilty (Vinovatul) – 1 octombrie -> Un detectiv cu probleme, retrogradat ca operator la serviciile de urgență, încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.
  5. Scissor Seven (Foarfecele lui Șapte) – S3/ 3 octombrie -> După ce pleacă de pe Insula Găinii, Șapte mai face câteva ocoluri și ajunge în Xuanwu, unde află că s-a pus un preț mare pe capul său.
  6. Upcoming Summer – 3 octombrie -> Când o minciună nevinovată are consecințe neașteptate, Chen Chen și Zheng Yuxing devin prieteni apropiați și înfruntă împreună realitatea crudă a maturizării.
  7. Escape The Undertaker (Scapă de Gropar!) – 5 octombrie -> Vor reuși Zori Noi să supraviețuiască surprizelor de la teribilul conac al Groparului? Tu le decizi soarta în acest program interactiv special cu temă WWE.
  8. There’s Someone Inside Your House – 6 octombrie -> Makani Young s-a mutat din Hawaii într-un orășel liniștit din Nebraska pentru a locui împreună cu bunica ei și pentru a termina liceul. Însă, în timp ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei de clasă sunt urmăriți de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete întregului oraș, terorizându-și victimele în timp ce poartă măști care reproduc întocmai chipurile lor. Makani, care are la rândul ei un trecut învăluit în mister, și prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni victimele acestuia. „There is Someone Inside Your House” este bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, apreciat drept bestseller de către New York Times și adaptat de Henry Gayden (Shazam!). Filmul este regizat de Patrick Brice (Creep) și produs de compania lui James Wan, Atomic Monster (Trăind printre demoni) și de 21 Laps, care îi aparține lui Shawn Levy (Stranger Things).
  9. Grudge (Vrajba) – 8 octombrie -> Un procuror de succes este implicat într-un mister cu miză mare.
  10. My Brother, My Sister (Fratele meu, sora mea) – 8 octombrie -> Când testamentul tatălui lor îi obligă să locuiască împreună, frații Nik și Tesla, împreună cu copiii Teslei, caută să treacă peste neînțelegeri și să devină o familie.
  11. Fever Dream (Vis febril) – 13 octombrie -> Relația tensionată dintre două tinere mame, una în vizită, cealaltă localnică, scoate la iveală o catastrofă ecologică iminentă și un conflict spiritual.
  12. Hiacynt (Operațiunea Hyacinth) – 13 octombrie -> În 1985, un tânăr ofițer din Varșovia comunistă, nemulțumit de rezultatul anchetei unei crime, își propune să descopere singur adevărul.
  13. One Night in Paris (O seară la Paris) – 14 octombrie -> Vedete ale spectacolelor de stand-up revin pe scenele celor mai cunoscute cluburi de comedie din Paris.
  14. The Forgotten Battle (Lupta uitată)  – 15 octombrie -> În timpul Bătăliei de pe Scheldt din Al Doilea Război Mondial, un pilot de planor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței își împletesc, în mod tragic, destinele.
  15. The Four of Us (Tu, el, ea, noi) – 15 octombrie -> După ce experimentul lor cu schimbul de parteneri eșuează, patru prieteni înfruntă consecințele și se eliberează de secrete ascunse într-o cabană de pe o plajă pustie.
  16. The Trip (Călătorie bestială) – 15 octombrie -> Dornici să se ucidă unul pe celălalt pentru a-și încheia căsnicia, doi soți se îndreaptă către o cabană izolată unde se confruntă cu un pericol și mai mare.
  17. In for a Murder (Crimă sub spectrul literei W) – 19 octombrie -> O mamă casnică avidă de povești polițiste descoperă cele mai ascunse secrete ale locuitorilor din orășelul ei de provincie în timp ce investighează uciderea unei femei.
  18. Night Teeth (Colți în noapte) – 20 octombrie -> Un tânăr șofer ia două cliente pentru o noapte de distracție în oraș, dar pasagerele își dau arama pe față, iar el trebuie să lupte pentru supraviețuire.
  19. Stuck Together (Strada Umanității nr. 8) – 20 octombrie -> Când Parisul intră în lockdown în timpul pandemiei, locatarii unui bloc sunt nevoiți să se adapteze la noul mod de viață și să se obișnuiască unul cu celălalt.
  20. Little Big Mouth (Micuțul gură-bogată) – 22 octombrie -> În viața unui băiețel de nouă ani care locuiește împreună cu mama și bunicul său apare un chitarist de muzică rock, iar totul se schimbă.
  21. Hypnotic – 27 octombrie -> Aflată într-un blocaj pe plan personal și profesional, Jenn apelează la un hipnoterapeut și se trezește prinsă într-un joc psihologic mortal.
  22. Nobody Sleeps in the Woods Tonight (Nimeni nu doarme diseară în pădure) – partea 2/ 27 octombrie -> Această continuare a filmului horror din 2020 vine cu noi personaje și noi forme de frică.
  23. Army of Thieves – 29 octombrie -> În acest prolog la „Army of the Dead”, o femeie misterioasă îl recrutează pe Dieter, funcționar bancar, pentru a jefui împreună seifuri imposibil de spart din Europa.
  24. Dear Mother (Originea lumii) – 29 octombrie -> Când inima lui Jean-Louis încetează să bată, acesta trebuie să-și înfrunte problemele oedipiene și să-i pună mamei lui o întrebare delicată. Altfel, va muri în trei zile.
  • A World Without (O lume fără dragoste) – octombrie -> Trei adolescente curajoase se alătură unui program de autoperfecționare care le obligă să facă alegeri sfâșietoare.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 DOCUMENTARE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. A Sinister Sect: Colonia Dignidad (O sectă sinistră: Colonia Dignidad) – 1 octombrie -> O colonie de creștini germani cu un lider carismatic și manipulator se stabilește în Chile și joacă un rol-cheie în instaurarea dictaturii.
  2. Bad Sport (Sport murdar) – 6 octombrie -> Criminalitatea și sporturile merg mână-n mână într-un serial documentar care analizează controverse și scandaluri internaționale cu ajutorul celor direct implicați.
  3. Convergence: Courage in a Crisis (Convergență: Curajul în vremea crizei) – 12 octombrie -> Criza de COVID-19 accentuează vulnerabilitatea întregii lumi, iar eroi necunoscuți din toate păturile sociale pun umărul pentru un viitor mai bun.
  4. Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano (Crearea musicalului Malinche: Un documentar de Nacho Cano) – 12 octombrie -> Urmărește procesul creativ din spatele noului musical semnat de Nacho Cano, care descrie povestea de dragoste dintre Malinche și Hernán Cortés și lumile din care provin.
  5. The Movies That Made Us – S3/ 12 octombrie -> Fiori, senzații tari și certuri: 3, 2, 1… motor! Un serial amuzant, revelator, în care profesioniștii îți spun povești din spatele unora dintre filmele tale preferate.
  6. Found (Găsite) – 20 octombrie -> După ce testele ADN demonstrează că sunt verișoare, trei fete adoptate de familii americane diferite călătoresc în China, sperând să-și întâlnească părinții biologici.
  7. Flip a Coin -ONE OK ROCK Documentary- (Dă cu banul: Un documentar ONE OK ROCK) – 21 octombrie -> Fără niciun turneu în 2020, formația ONE OK ROCK muncește luni de zile pentru a organiza un concert online care să aducă aceeași energie ca și cele de pe scenă.
  8. The Motive (Motivul din spatele crimei) – 28 octombrie -> După zeci de ani, acest documentar reanalizează crimele îngrozitoare ale unui băiat de 14 ani care, în 1986, și-a ucis familia la Ierusalim.
  • House of Secrets: The Burari Deaths (Casa secretelor: Moartea familiei Burari) – miniserie/ octombrie -> Sinucidere, crimă sau cu totul altceva? Un serial documentar despre adevărurile și teoriile înfiorătoare din spatele morții a 11 membri ai unei familii din Delhi.
  • The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (Criminalul în impermeabil galben: O poveste contemporană coreeană) – octombrie -> La începutul anilor 2000, Yoo Young-chul și-a ucis victimele cu brutalitate și a semănat spaima în Seul. Acest serial documentar descrie teribilele crime.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 ANIME Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. The Seven Deadly Sins: Cursed by Light (The Seven Deadly Sins: Blestemul luminii) – 1 octombrie -> Noua eră a păcii este amenințată de o puternică alianță magică, iar aceasta poate aduce sfârșitul pentru toți, dar Meliodas și prietenii săi revin în acțiune.
  2. The Way of the Househusband – S1A/ 7 octombrie -> După ce a dispărut din lumea interlopă, legendarul yakuza Tatsu, „Dragonul nemuritor”, reapare la suprafață – ca un soț ferm devotat care stă acasă.
  3. Blue Period – S1/ 9 octombrie -> Plictisit de viață, popularul licean Yatora Yaguchi e inspirat de un tablou și pășește în superbul, dar neiertătorul univers al artei.
  4. Bright: Samurai Soul (Bright: Suflet de samurai) – 12 octombrie -> În primii ani ai Reformei Meiji din Japonia, un ronin uman și un asasin orc își unesc forțele contra unui adversar comun, venind în ajutorul unei fete elf.
  5. Komi Can’t Communicate (Komi nu știe să comunice) – S1/ 21 octombrie -> La un liceu plin de personaje unice, Tadano o ajută pe colega lui de clasă timidă și antisocială, Komi, să-și atingă obiectivul de a-și face 100 de prieteni.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 COPII ȘI FAMILIE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. Scaredy Cats (Magia miau-miau) – S1/ 1 octombrie -> La 12 ani, Willa Ward primește cadoul blănos perfect, care, pentru ea și prietenele ei, deschide calea către vrăjitorii, animale vorbitoare și alte grozăvii.
  2. A Tale Dark & Grimm (O poveste grimminală) – S1/ 8 octombrie -> Un serial de animație vesel în care Hansel și Gretel ies din propria poveste și trăiesc alte opt basme clasice ale fraților Grimm sau inspirate de aceștia.
  3. Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle (Pokémon – Filmul: Secretele junglei) – 8 octombrie -> Koko crește în junglă alături de un Zarude solitar. Când îi întâlnește pe Ash și Pikachu, ajunge să descopere universul uman, dar și un complot care îi amenință căminul!
  4. Hometown Cha-Cha-Cha (Cha-cha-cha la malul mării) – S1/ 9 octombrie -> O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.
  5. The Baby-Sitters Club (Clubul guvernantelor) – S2/ 11 octombrie -> La scurt timp după încheierea „celei mai frumoase veri”, Clubul guvernantelor revine în acțiune pentru un nou sezon al schimbărilor, cu ajutorul a două noi membre.
  6. Mighty Express – S5/ 12 octombrie -> Trenurile Mighty Express lucrează împreună pe șine și livrează o rățușcă de cauciuc uriașă, un robot imens și o tonă de pizza, în megamisiuni palpitante.
  7. Karma’s World – S1/ 15 octombrie -> Karma este elevă la gimnaziu, își urmărește visul cu rime bine ticluite în ritm de rap și se folosește de talent, ambiție și pasiune pentru a rezolva orice problemă.
  8. Sharkdog’s Fintastic Halloween (Rechinel: Un Halloween fantastic/ Program special de Halloween) – 15 octombrie -> Gașca se pregătește de Halloween cu legenda „ceții înspăimântătoare”, iar Rechinel trebuie să salveze situația înfruntând un monstru marin lipicios!
  9. Misfit: The Series (Inadaptații: Serialul) – S1/ 16 octombrie -> Inadaptații se pregătesc pentru un an nebun și încep lucrul la un nou musical, dar directoarea școlii are alte planuri. Bazat pe franciza de filme.
  10. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – S3/ 19 octombrie -> Pisici drăgălașe, creații ciudate și magie colorată! Gabby, o fetiță care adoră pisicuțele, și Panda Mâț te invită la un nou sezon de aventuri animate.
  11. Go! Go! Cory Carson (Tit-Tit! Matei Mașinescu) – S6/ 21 octombrie -> Pune-ți centura și vino alături de adorabilul puști-mașinuță Matei Mașinescu, care își continuă aventurile într-un nou sezon.
  12. Maya and the Three (Maya și cei trei) – miniserie/ 22 octombrie -> O prințesă războinică meso-americană pornește într-o aventură pentru a îndeplini o profeție străveche și pentru a salva omenirea de zeii răzbunători ai lumii de dincolo.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. Love Is Blind: Brazil (Dragoste pe nevăzute: Brazilia) – 4 eps/ săptămână, miercuri (începând cu 6 octombrie) -> Experimentul matrimonial ajunge în Brazilia, unde persoane singure încearcă să găsească dragostea adevărată și să se logodească, fără a se întâlni față în față.
  2. Roaring Twenties (Frumusețea nebună a tinereții) – 3 eps/ săptămână, vineri (începând cu 22 octombrie) -> În acest reality-show despre maturizare, care loc în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri, prietenii și aventura extraordinară a vieții de adult.

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

  1. A Beautiful Mind – 1 octombrie
  2. Cast Away – 1 octombrie
  3. Catch Me If You Can – 1 octombrie
  4. Duplicity – 1 octombrie
  5. Fight Club – 1 octombrie
  6. Intregalde – 1 octombrie
  7. It – 1 octombrie
  8. Mad Max 2: The Road Warrior – 1 octombrie
  9. Marona’s Fantastic Tale – 1 octombrie
  10. No Country for Old Men – 1 octombrie
  11. No Strings Attached – 1 octombrie
  12. Once Upon a Time in Hollywood – 1 octombrie
  13. Scary Movie – 1 octombrie
  14. Scary Movie 3 – 1 octombrie
  15. The Swan Princess – 1 octombrie
  16. What’s Your Number? – 1 octombrie
  17. Deep Impact – 15 octombrie
  18. Eden – 15 octombrie
  19. Love Bus: Five Love Stories from Bucharest – 15 octombrie
  20. The Coat – 15 octombrie
  21. Watchmen – 15 octombrie
  22. Downton Abbey – 19 octombrie
  23. Panihida – 22 octombrie
  24. Sonic the Hedgehog – 29 octombrie
  • Seinfield – S1-9/ 1 octombrie
  • The Bold Type – S4/ 1 octombrie
  • Mr. Robot – S1-4/ 6 octombrue
  • The Office – S1-9/ 23 octombrie
  • Dynasty – S4/ 22 octombrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.