În această seară, de la ora 21:30, la Masked Singer România, vedetele pun pe masă cea mai valoroasă carte în încercarea de a avansa în competiția care a lăsat România mască! Șaorma, Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Cameleonul, Pufosul și Papagalul vor cânta, vor dansa și vor face tot ce le stă în putere ca identitatea lor să nu fie descoperită de detectivi.

 

În ediția din această săptămână, miza este dublă: două vedete vor părăsi competiția. Pentru a le întinde o mână de ajutor, măștile vor oferi un extra indiciu: un secret neștiut din viața lor.

 

Un personaj de poveste le-a dat mari bătăi de cap detectivilor edițiile trecute: Muma Pădurii. Dacă după primul moment, cei patru au spus că sub mască se poate afla Bogdan Stelea, Maia Morgenstern sau chiar doctorul Cristian Andrei, în această săptămână Muma mărturisește că teoriile lor au distrat-o foarte tare: ”M-am distrat tare data trecută. Credeți că detectivii ăștia au senzația că știu cine se află sub mască? Ce naivi! Săptămâna aceasta am pregătit o piesă care să-mi pună în valoare seducția. Da, ați auzit bine, seducția e punctul meu forte. Mi-am antrenat abilitățile în așa fel încât să vă vrăjesc și să vă atrag de partea mea. Sunt vrăjitoare, dar dansul, muzica, lumina reflectoarelor, m-au urmărit pe tot parcursul basmului meu. Gata cu vrăjeala, Muma Pădurii se întoarce! Să dăm drumul la magie!”, va spune aceasta înainte de a intra pe scena Masked Singer România.

 

Care sunt măștile ce vor merge mai departe în competiție, dar și ce vedete vor fi nevoite să renunțe la mască vedem astăzi, de la ora 21:30, la Masked Singer România. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.