Sunt tineri, creativi, cu numere impresionante pe conturile de socializare, iar de astăzi s-au alăturat hub-ului TRU [The Real You]. Cu studiouri video și audio special create, dar și cu un lounge înconjurat de natură, TRU poate fi oaza de inspirație a oricărui creator de conținut.

Marius Elisei are 22 de ani și locuiește în Zalău. A început „joaca” pe TikTok acum 2 ani, iar în prezent are peste 1,4 milioane de followers și aproape 85 milioane de aprecieri. Visul tânărului TikToker este să ajungă la un nivel mult mai înalt. „Îmi doresc să ajung tot mai sus, mai ales că nu am arătat nici 20% din ce pot și cum vreau să fiu. În toată evoluția mea am avut parte de susținerea familiei. Fără încurajările primite nu cred că puteam să îmi pun în practică visul. Îmi place foarte mult să călătoresc, să fac poze, să dansez, dar am și alte pasiuni. Mă bucur că am intrat în echipa TRU și că am acum o echipă care mă susține, m-am simțit super și apreciat. Sunt convins că alături de TRU o să ajungem cât mai sus”, povestește Marius Elisei.

Alexandra Florentina are 21 de ani și locuiește în București de aproximativ 10 ani. Până la decizia de a se muta în România, TikTokerița a locuit în diferite țări precum Austria și Italia. Cu peste 781K followers și 30 de milioane de aprecieri pe TikTok, Alexandra povestește că: „Îmi place să încerc mereu lucruri noi, îmi place foarte mult sportul, să citesc și să socializez cu diferiți oameni. Sunt foarte optimistă din orice punct de vedere, pozitivă și energică, mă adaptez puțin mai greu la început când am emoții, ca orice alt om, apoi când sunt în largul meu, sunt o persoană total diferită. Vreau să mă concentrez pe domeniul online, nefiind mecanic sau forțat. Îmi place să creez diferite videoclipuri pe care oamenii le pot urmări, se pot amuza sau pot învăța lucruri noi. De Tiktok m-am apucat de când era musical.Ly. Cu alte cuvinte, totul a început ca o distracție și postând zilnic tot creșteam și adunam mulți urmăritori”, spune creatoarea de conținut.

TRU este cel mai nou proiect inițiat sub egida Cat Music, ce-și propune să aducă împreună creatorii de conținut „new age” digital din România. Astfel, hub-ul mobilizează content creators relevanți structurați pe 4 direcții: TRU Influencers, TRU Fashion, TRU Production și TRU Sports. Din portofoliul TRU fac parte influenceri precum IHatePink, Atenție! Cad mere, Eea Ikeda, Iulia Boloca, Azaleea Necula, 3 Chestii, Andra Ghinea, AlexandruBrk, dar și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.