Orașul Crimelor – Sezonul 3 (10×60’)

Din 4 octombrei | Lunea, ora 22:00

 

 

Seria „Orașul Crimelor” este o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale, prezentată din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare.

 

Găzduită de prezentatoarea de televiziune britanică Anita Rani, emisiunea este aduce în prim plan și opiniile specialiștilor, printre aceștia numărându-se reporteri de investigație, ofițeri de poliție și criminaliști.

 

În fiecare episod Anita Rani călătorește în orașele și comunitățile locale unde au avut loc crimele pentru a expune poveștile tragice și modul în care viețile și locurile sunt afectate de crimele șocante.

 

 

Acuzat: vinovat sau nevinovat? – Sezonul 2

Premiera 26 octombrie | Marțea, ora 22:00

 

 

Sezonul 2 al seriei „Acuzat: vinovat sau nevinovat?” revine cu poveștile reale a 8 oameni care ajung să fie acuzați de crimă și trebuie să facă față unui proces pentru a-și păstra libertatea.

 

Fiecare episod urmărește întregul fir al evenimentelor unei povești, de la momentul în care acuzatul își pregătește strategia de apărare, modul în care decurge procesul, și până la momentul stabilirii și aflării verdictului.

 

„Acuzat: vinovat sau nevinovat?” dezvăluie întâmplări, momente, reacții și experiențe reale cu care un suspect de crimă de confruntă de la momentul acuzării. Perspectiva acuzatului este completată de declarații ale familiei și ale avocaților săi, într-o documentare emoționantă, dar obiectivă a impactului pe care un astfel de eveniment îl are asupra vieții unui om.

 

Publicul va descoperi, astfel, dezvăluiri șocante, evenimente tragice care nu au putut fi evitate sau au salvat alte vieți, dar și o incursiune în culisele unui proces și toate eforturile emoționale, mentale și fizice care se fac de cei care își merită libertatea, deși sunt acuzați de crimă.

 

 

 

Cazuri clasate – Sezonul 2 (6×60’)

Din 7 octombrie | Joia, ora 23:00

 

 

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice și a noilor dovezi, polițiștii și detectivii încearcă să dezlege cazurile și să clarifice întrebările fără răspuns.

 

Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice și relatări la persoana întâi de la detectivii și apropiații care au trăit experiențele îngrozitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.