Quiz show-ul moderat de Andi Moisescu a adus, aseară, zâmbete în casele telespectatorilor! Umorul celor doi căpitani, Mihai Bobonete și Costi Diță, a fost completat perfect de energia invitaților – Horia Brenciu și Alex Bogdan, iar emisiunea a reușit să-i binedispună pe cei din fața televizoarelor.

 

Pe bune?! a fost aseară lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. Quiz show-ul a înregistrat 4.8 puncte de rating și 19.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.9 puncte de rating și 11.8% share.

 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:30 – 23:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 4.8 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.7 puncte de rating și 12.0% share.

 

Marius Chivu și Mihai Rait vor sta miercurea viitoare, de la 22:30, față în față și se vor lupta Pe Bune?!, într-o nouă ediție a quiz show-ului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.