Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FamousLastWordsPR

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic câștigător al premiilor GRAMMY®, James Blake, lansează „Famous Last Words,” a treia piesă extrasă de pe urmatorul său album, „Friends That Break Your Heart”, ce urmează să fie lansat oficial pe 8 octombrie 2021. Piesa a fost interpretată în cadrul emisiunii The Zane Lowe Show, pe Apple Music 1.

James Blake se află în spatele multora dintre cele mai populare și influente albume ale secolului 21. El a făcut parte din producția albumelor „Blonde” de la Frank Ocean și „DAMN”, al lui Kendrick Lamar, precum și „4:44″ a lui JAY-Z și „Lemonade”, de la Beyonce.

Piesa „King’s Dead”, în colaborare cu Jay Rock, Kendrick Lamar și Future, care a apărut pe coloana sonoră a blockbuster-ului Black Panther, a primit triplă certificare de platină și i-a adus lui Blake primul premiu GRAMMY® în categoria „Best Rap Performance”. În 2013, Blake a primit premiul Mercury Prize și a fost nominalizat la premiile GRAMMY® în categoria „Best New Artist”. Albumul său din 2019, „Assume Form” a ajuns pe locul 21 în Billboard Top 200, marcând cea mai de succes intrare a lui de până acum în acest top. Cu aproape 300 de milioane de stream-uri în mai puțin de un an, popularitatea lui James Blake în industria muzicală este în continuă ascensiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.