Un nou sezon Pe Bune?! începe în această seară, de la 22:30. Întrebările trăsnite le deține Andi Moisescu, iar căpitanii, Mihai Bobonete și Costi Diță, vor menține umorul la cel mai înalt nivel. Prima ediție va fi deschisă de Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei doi detectivi care vor fi adversari și vor încerca să găsească răspunsurile corecte. „Este un miraj, pare că emisiunea este o barcă în derivă, culmea este că ea merge pe traseul corect”, a spus Andi Moisescu.

 

Alex Bogdan va juca alături de Bobonete și pare că vor face echipă bună: „Cooperare! A fost un fel de lucru în echipă pentru că s-a mers pe ceea ce la voi nu se vede, și anume, încredere” – le va spune actorul adversarilor săi, Horia și Costi.

 

Nici în tabăra adversă competiția nu va fi mai prejos. Horia Brenciu și Costi Diță sunt determinați să câștige și chiar vor apela la ajutorul unei susținătoare pentru o demonstrație care să-i ajute cu răspunul corect. Văzând asta, Alex Bogdan va simți nevoia să intervină: „vrei să vii la noi în public, că esti mai safe?”.

 

Domeniile de pe panou vor fi diverse, iar jucătorii vor avea de ales, pe lângă întrebarea surpriză, categorii precum: Porno Balamuc”, „Operațiunea monstrul”, „Cuvinte grele”, „Nume de cod: Pisicuța”.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.