Diseară, de la 20:30, începe noul sezon Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu ajung în Buzău, unde o vor cunoaște pe Simona. Ni se oferă șansa de a vedea puterea impresionantă a unui copil care luptă cu o boală dură. Tânăra are cancer de câțiva ani. Deși medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, ea a ales să trăiască. „Am câștigat 5 ani. În boala asta ai două alegeri – ori trăiești, ori nu – am ales să trăiesc!”, va spune Simona.

 

„Când o văd, mă minunez și-mi vine să plâng. Simona merită orice pe lumea asta, e un copil deosebit numai prin simplul fapt că trece prin ceea ce trece și e un copil care nu s-a resemnat și a acceptat cu seninătate să lupte cu cancerul ăsta nenorocit”, este confesiunea medicului.

 

Simona este o luptătoare și a câștigat inimile tuturor celor care au cunoscut-o de-a lungul timpului. Paula Seling a avut ocazia să o întâlnească, iar diseară, la Visuri la cheie, artista îi va face o surpriză.

 

„Simona este un copil de lumină! Este un soldat al iubirii. Am cunoscut-o cu ocazia filmării videoclipului „O lume minunată”, „imnul copilăriei” filmat în tabăra #MagiCAMP (locul unde copiii bolnavi pot să uite de diagnosticele lor și să se joace toată ziua). M-am bucurat că am avut ocazia să îi fiu alături la petrecerea surpriză organizată împreună cu prietenii de la @asociatia magic. Echipa @Visuri la cheie ne spune că „supărările au nevoie de înțelegere, zâmbetele de speranță, iar visurile de oameni care știu să le clădească”, iar eu pot să îi spun că îi mulțumesc pentru tot ceea ce este ea, pentru lumina și forța pe care le împrăștie în jur, pentru lecția de viață pe care ne-o predă, fără să își propună”, a spus Paula Seling.

 

Nu ratați diseară, de la 20:30, povestea unei tinere luptătoare care este sprijin pentru cei care o iubesc, dincolo de încercările dure la care au supus-o viața.

 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.