Două zile pline! Cu muzică, distracție, premii și multe surprize! Pe 18 și 19 septembrie, Piața Mihai Viteazul din Craiova devine locul în care cei mai tari artiști si creatori de conținut își dau întâlnire pentru unul dintre cele mai mari evenimente muzicale: The Artist Awards.
Weekendul acesta, în Craiova va răsuna muzica bună! Pe 18 septembrie, ziua în care vor fi celebrați creatorii de conținut, pe scena The Artist Awards vor urca 5GANG, Alexia, Bastien, Cezar Guna, Holy Molly, Nalani, OG Eastbul, Roxen și  Yuka. Prima zi a evenimentului va avea parte și de un invitat special: Shanguy, un proiect venit de peste hotare. Cei doi membri ai proiectului vor cânta alături de Holy Molly, single-ul recent lansat – „C’est la vie”, dar și piese precum „La Louze” sau „Desole”, single-uri ce au dominat topurile de specialitate din Polonia și Italia.

 

A doua zi a evenimentului se anunță și ea una specială. Vom afla împreună cine sunt cei mai votați și apreciați artiști ai anului 2021 și vom cânta cu Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, EMAA, florianrus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, Killa Fonic, Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj și wrs. Line-up-ul este completat de o apariție specială a proiectului CTC, iar weekendul va fi închis de un moment pus în scenă de Opera Romană Craiova. În plus, toți cei prezenți în piață vor avea parte de un moment supriză oferit de LIDL Romania.

 

Premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul www.theartistawards.com în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi aflați în zilele de 18 și 19 septembrie.

 

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova și Primaria Craiova, cu sprijinul LIDL Romania și suținut de KissFM, ProTV Plus si Voyo. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.