Alex Bodi vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:45, la Kanal D, pentru a clarifica o serie de aspecte spinoase referitoare la acțiunile sale, apărute în spațiul public.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o presentă constantă în presa mondenă. S-a născut la Mediaș, într-o familie modestă; la 18 ani pleca din România pentru a se întoarce în țară prezentându-se că un om de afaceri de succes.

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.  În prezent, acesta se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională.

Ce se ascunde în spatele scandalurilor în care a fost implicat Alex Bodi puteți afla chiar de la acesta, duminică, de la ora 22:45, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, “Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, “V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, “Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, “Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, “Sunteți zgârcit sau răzbunător?”, “Ce înseamnă să fii mafiot?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.