Al treilea an al proiectului inedit de festival care transformă un autobuz în studio de înregistrări, Untold Sessions by DeMoga Music, a avut un real succes. Peste 30 de melodii compuse în cele 4 zile de festival, la Cluj. Anul acesta, un autobuz electric ATP a fost transformat în două studiouri de înregistrări, în care 18 autori DeMoga Music au făcut muzică inspirați de povestea Untold. De la autobuz nu au lipsit Tujamo, Sam Feldt, Dub FX, Calumn Scott, Lost Frequencies, B Jones, Julian M, Nosfe, Keed, Doc, Jorje, Lora, Mario Fresh și Noaptea Târziu.

Untold Sessions by DeMoga Music se află la cea de-a treia ediție, după două ediții deja răsunătoare. Conceptul a fost creat de Marius Moga în 2018 și apreciat de artiști din toată lumea. Anul acesta s-au amenajat două studiouri care au găzduit peste 30 de artiști, songwriteri și producători de muzică.

Parcat în incinta festivalului, autobuzul le este accesibil tuturor artiștilor prezenți în festival, dornici să-și manifeste inspirația în cele două studiouri. Cu ajutorul Nescafe Romania, Untold Sessions by DeMoga Music a avut un al treilea an plin de muzică bună. Lora, Jorje, Tudor Chirilă, Inna, Deliric, Noaptea Târziu, Mimi, Sebastian Dobrincu, Mario Fresh, Alex Parker, Ionuț Rusu, Smiley, Cristi Stanciu și Doc au acceptat invitația la bus. Funcțional timp de 14 ore/zi, autobuzul a fost un hub creativ din care au ieșit mai bine de 30 de piese inspirate de cel mai tare festival din Romania.

Lounge-ul Untold Sessions by DeMoga Music a avut un stand exclusiv Nescafe, care a asigurat peste zece sortimente de cafea, oferind energie până dimineața. În cele patru zile de festival, peste 300 de cafele au servit unui numar de peste 100 de persoane.

Autobuzul full electric creat de ATP Group Romania i-a avut drept călători timp de patru zile pe cei mai mari muzicieni români și din afară. Staționat în zona backstage, autobuzul a impresionat prin design, funcționalitate și spațiu. Mai mult, autonomia de peste 370 de km a asigurat 4 zile de creativitate fără griji.

Autorii DeMoga Music prezenți la festival au fost: Ștefan Ionita, Alexander Sambo, Villain, Alex Bittman, Demzer, Norya, Bianca Dragomir, Tomy Weissbuch, David Popa, Alex Coman, Jhonny Jhonny, Mario Morar, Narcotic Sound (Marius Mirica), Ciprenko, Gome, Junior High si Astrid Petcu.

Marius Moga si Dub FX, pentru al doilea an la rând, au reușit să creeze  o piesă în mai puțin de două ore. Dintr-un instrumental creat de Sam Feldt a iesit o piesă house demnă de topuri, iar Calumn Scott a acceptat invitația de a scrie de beat-urile autorilor DeMoga Music. Jorje a profitat de zilele de festival și a creat peste 5 piese în doar trei zile de festival, iar Noaptea Târziu a creat o piesă în doar o oră.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.