În această toamnă, Prima TV te cucerește. Cu bună dispoziție, invitați amuzanți și subiecte de actualitate.  Prima TV  crede în entertainment iar sezonul care debutează astăzi, de la ora 15.00, al emisiunii “Hai cu fetele”, aduce o formulă nouă de prezentare și…multe zâmbete.   Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin abordează teme sensibile, dar și subiecte de interes despre femeia modernă, despre grijile ei, despre cotidian. “Sunt foarte fericită că oamenii au fost cât se poate de receptivi vis a vis de acest format nou, că ne-au urmărit  în număr foarte mare chiar și pe timpul verii, când emisiunea a fost în vacanță, că nu au încetat să ne scrie și că și-au dorit să revenim. Practic, datorită lor mergem mai departe, așa că le sunt recunoscătoare pentru motivația pe care ne-au dat-o să revenim în forță. Sper ca și în acest nou sezon să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor, nu de alta, dar le-am pregătit o grămadă de surprize, de subiecte interesante și de invitați care chiar au ceva de spus. Gata, vacanța s-a terminat, să înceapă distracția! “, spune Ioana Petric.

În această toamnă, Prima TV își propune să readucă originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea și autenticitatea pe micile ecrane din toată țara. ”Rolul meu în emisiune este să aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, rol pe care îl împart bineînțeles, și cu colegele mele de platou. Fac parte din echipa de creație a emisiunii din primul sezon, alături de Ioana Petric și de Silviu Iliuță, lucru care este destul de solicitant, dar îmi aduce și satisfacția faptului că emisiunea arată și se desfășoară fix cum vrem noi. Și mă refer aici la invitați, subiectele abordate, etc. E ceva nou pentru mine, însă nouă postură îmi place foarte mult”, adaugă Gabriela Marin. Pentru Giulia, noul sezon de Hai cu fetele, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la 15.00, la Prima TV,  aduce și o nouă provocare. “Sper ca și sezonul acesta să mă pot organiza cel puțin la fel de bine că data trecută cu familia și filmările. Eu sunt convinsă că vă vom surprinde foarte plăcut în acest sezon de “Hai cu fetele” pentru că ne întoarcem cu foarte multe rubrici noi, dar, mai ales,  cu muuuultă energie pozitivă pentru a vă face după amiezile fantastice.”

Plină de entuziasm, Ioana Petric anunță și noutățile acestui sezon. “E timpul să turăm motoarele la maximum. Eu una m-am mutat la redacție :)) Nu singură, cu Gabriela, pentru că împreună suntem implicate și în tot ce înseamnă partea de producție și creativă a emisiunii, iar asta ne ocupă tot timpul. Până în iarnă vom fi nedespărțite, 7 zile din 7. Ne vizitează și Giulia, din când în când, ca toată distracția să fie și mai #badass. Ne-am sudat foarte bine că echipă așa că atmosfera este cât se poate de faină. Am filmat deja primele emisiuni și tot ce pot să spun e că ne completăm perfect și deja ne înțelegem din priviri.  Din sezonul asta v-am pregătit și o rubricuța nouă, știrea zilei, prin care îmi doresc nu doar să va țin la curent cu toate noutățile, dar vă provoc și la dezbateri.”

În prima ediție a emisiunii Hai cu fetele, difuzată luni, 13 septembrie, Diana Bart va fi prezentă în platou, dar nu cu mâna goală, ci cu un delicios cadou de  “la revedere”. Diana părăsește echipa Hai cu fetele pentru a se dedica emisiunii Flash Monden, difuzată de postul TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminică, de la 19.30., Alături de Diana, în platoul Hai cu fetele va fi prezent și partenerul ei de prezentare, Cove.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.