Emisiuni cu Mary Berry în fiecare seară de
luni până vineri, din 4 Octombrie de la 21:15
Mary Berry – Delicatese simple PREMIERĂ din 4 Octombrie de la 21:15.
Reţete simple cu Mary Berry din 4 Octombrie de la 21:50.
Mary Berry – Bucate clasice PREMIERĂ din12 Octombrie de la 21:15.
Reţete cotidiene cu Mary Berry din 12 Octombrie de la 21:50.
Reţetele preferate ale lui Mary Berry din 20 Octombrie de la 21:15.
Secretele bucătăriei tradiționale cu Mary Berry din 26 Octombrie de la 21:15.

PREMIERĂ PRODUCȚIE LOCALĂ

Și mai multă culoare în farfurie (16x30min)
Premieră: 4 Octombrie, de la ora 18:00

The Great Australian Bake Off S1-S2 (2x10x60min)
Campionatul deserturilor – Australia
Premieră: 4 Octombrie, de la ora 22:30

Dóra Havas găteşte responsabil (16x30min)
Premieră: 3 Octombrie, de la ora 15:00

Jiri – Ghidul carnivorilor (16x30min)
Premieră: 4 Octombrie, de la ora 18:30
Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas
consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează
planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și
se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora
este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă acest stil de viață și
sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și
mici plăceri dulci!

OCTOMBRIE 2021

PREMIERE
Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika într-o nouă emisiune cu totul și
cu totul specială. Ce o deosebește de alte mii de emisiuni culinare? Faptul că
Radu a făcut-o ”instagramabilă”, cool și super colorată! Întrebarea gazdei
emisiunii a fost de ce noua generație nu este pasionată de gătit, iar răspunsul
nu a întârziat să apară chiar de la cei vizați. Noua generație sunt oameni
deștepți, cool și super amuzanți care văd gastronomia prin alți ochi, așadar chef
Radu Dumitrescu s-a adaptat și a dat, alături de ei, ”Și mai multă culoare în
farfurie”. Poftă bună!

 

Dóra Havas găteşte responsabil (16x30min)
Premieră: 3 Octombrie, de la ora 15:00

Jiri – Ghidul carnivorilor (16x30min)
Premieră: 4 Octombrie, de la ora 18:30
Cum se împacă alimentația atentă cu plăcerea de a mânca? Dóra Havas
consideră că omul poate mânca sănătos într-un mod care nu dăunează
planetei sau măcar o protejează cât mai mult, în timp ce se bucură de gusturi și
se înfruptă din viață. Sună paradoxal, însă Dóra crede că echilibrul acestora
este mai important decât orice dietă. Iar acum ne prezintă acest stil de viață și
sub forma unor rețete. Urmează ingrediente de calitate, mâncăruri sănătoase și
mici plăceri dulci!

OCTOMBRIE 2021

PREMIERE
Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika într-o nouă emisiune cu totul și
cu totul specială. Ce o deosebește de alte mii de emisiuni culinare? Faptul că
Radu a făcut-o ”instagramabilă”, cool și super colorată! Întrebarea gazdei
emisiunii a fost de ce noua generație nu este pasionată de gătit, iar răspunsul
nu a întârziat să apară chiar de la cei vizați. Noua generație sunt oameni
deștepți, cool și super amuzanți care văd gastronomia prin alți ochi, așadar chef
Radu Dumitrescu s-a adaptat și a dat, alături de ei, ”Și mai multă culoare în
farfurie”. Poftă bună!

PREMIERĂ PRODUCȚIE LOCALĂ

În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma
apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze
sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de ”Cel mai bun cofetar amator al
Australiei”. În cursul competiției, concurenții vor trebui să facă față la 30 de
provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor
înfierbânta încontinuu, iar pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor
ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce
mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale
entuziastei echipe a cofetarilor amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor
competiționale, să câștige titlul mult râvnit.

Jiří Halamka iubește o carne bună: tânărul chef din Cehia ne arată ce arome
excelente putem obține din cărnuri cunoscute sau mai puțin cunoscute, într-un
mod rapid, ingenios și întotdeauna delicios!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.