Despre Love 101 Sezonul 2:

Produs de Ay Yapim, scris de Meric Acemi, serialul îi are în rolurile principale pe Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Pașalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu. Acest sezon este regizat de Umut Aral și Gonenc Uyanik.,

 

Cu acțiunea desfășurându-se inițial în 1998, cu imagini din prezent ce conturează fiecare episod, Love 101 urmărește un grup de tineri inadaptați care se pregătesc să pășească în lumea adulților în timp ce rezistă sistemului impus. Osman se îndrăgostește pentru prima dată. Eda și Kerem sunt prinși între ei înșiși și relația lor. Ișık trebuie să-l readucă la viață pe Sinan. Uneori trebuie să schimbi întreaga lume. Când eurile lor de adulți se reunesc, vor trebui să răspundă pentru acest lucru.

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.