La început de toamnă, Las Olas lansează „Natural”, o piesă hot cu versuri în limba spaniolă, ce îmbină beat-urile EDM. Compusă de către DJ SAVA alături de Florentina Cătălina Ciuna și Daniel Mitroi, „Natural” este o piesă cu o energie incredibilă care te provoacă să dansezi oriunde te-ai afla, dar în același timp evidențiază importanța persoanei potrivite în viața ta și cât de esențial este să fii natural cu cel pe care îl iubești. Clipul completează summer mood-ul cu imagini bold și valuri turcoaz.

De-a lungul timpului, duo-ul Las Olas a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite hituri din lume. Printre acestea se numără „You’re My Heart, You’re My Soul”, „What is love” „Blue”, „Ready or Not”, „Jolene”, „Roses”, „I’m every woman”, „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „One more shot”, „Angel”, „Magical”, „Don’t Cry” și „If You Had My Love”.

Format din DJ Sava și MD DJ, Las Olas este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.
MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.