SAGA Festival debutează pe 10 septembrie, într-un decor care duce cu gândul la imaginație, la transformare, care dă energie și își așteaptă publicul într-o lume vibrantă. Scena principală, Source, are 35 de metri înălțime și 100 de metri deschidere și a fost gândită ca un adevărat spectacol, ce are icosaedrul ca element central, care va prinde viață în numai 7 zile. De la Source vor deriva toate celelalte scene, care fac parte dintr-un concept unic în țară, ce va fi dezvăluit săptămâna viitoare.

 

Festivalul SAGA este bazat pe creație și artă și va fi un loc ce va reda copilăria, un loc în care participanții se pot simți din nou copii, care activează o parte din fiecare ce ajută imaginația să prindă viață și dă libertate. Aceasta se împletește cu energia, pe care o regăsim în toate scenele din festival, în conexiunea dintre oameni, dintre artiști și fani.

 

 

Peste 75 de tiruri cu echipament au sosit din Olanda și Germania și aproximativ 4000 de oameni lucrează zilnic pentru a realiza un festival de neuitat pentru toți cei care vor intra pe porțile Romaero pe 10 septembrie și vor petrece 3 zile pline de efervescență. Peste 600 de tone de schele, 100 km de cabluri, peste 500 de boxe și 2500 de ecrane led sunt doar câteva dintre elementele care vor pune SAGA pe harta celor mai spectaculoase festivaluri din lume.

 

Românii se vor distra săptămâna viitoare, alături de străini care vor veni din peste 30 de țări special pentru SAGA Festival. Împreună se vor bucura de muzica unoara dintre cei mai buni artiști din lume și locali, care vor avea show-uri inedite și foarte multe surprize pe scenele inundate de lumini, efecte speciale și design-uri fabuloase. Source, Heat, Spark, Switch și toate celelalte scene speciale așteaptă să prindă viață alături de festivalieri.

 

Această poveste incredibilă este gata să înceapă. Toți cei care vor să fie parte din ea trebuie să se grăbească. Mai sunt foarte puține bilete și abonamente disponibile, care pot fi achiziționate de aici.

 

Cei care cumpără un bilet sau abonament la SAGA vor avea acces gratuit garantat și la cel mai mare solo show Armin Van Buuren, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției din București.

 

Despre SAGA Festival

 

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.