Biletele la concertul Unind Lumi – De la Beethoven la Enescu care va fi susținut de cunoscuta interpretă  Teodora Enache-Brody pe 18 septembrie, în seria București Creativ a Festivalului Enescu, au fost puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale, la acest link. Numărul de locuri care vor putea fi ocupate reprezintă 70% din capacitatea sălii.

 

Concertul va marca lansarea CD-ului Unind Lumi – De la Beethoven la Enescu și va avea loc la Opera Națională București, la ora 20.00. Teodora Enache va interpreta împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuție, precum și cu Corul Operei Române, în calitate de invitat special.

 

„Acest concert este de fapt o invitație pentru toți cei cărora le place muzica clasică, jazz-ul, sau Doina să descopere ce pot trăi într-o călătorie la întâlnirea dintre aceste stiluri muzicale. Vom face împreună această călătorie, prin interpretările vocale ale unor lucrări de muzică clasică. Cu câtă bucurie și emoție am realizat acest nou CD împreună cu colegii mei! A fost o expriență prin care, unind lumi cu ajutorului sunetului, am ajuns la acel loc adânc, unde cu toții suntem unul. Sper ca și publicul nostru să aibă această experiență. Ne auzim în sala de concert, pe 18 septembrie!”, a declarat Teodora Enache-Brody.

 

În concert și pe CD, Teodora Brody va prezenta versiuni vocale unice în lume ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I și a II-a de George Enescu, Patetica și Moonlight Sonata de Beethoven; Dansurile românești de Bartok și Canon de J. Pachelbel.

 

Aceasta este a doua participare a Teodorei Brody la evenimentele sub umbrela Festivalului Internațional George Enescu, după concertul din 2019 care a fost sold-out. Materialul prezentat la concertul din 2019, împreună cu Călin Grigoriu, chitară; Joca Perpignan, percuție; violoncelistul Răzvan Suma, invitat special,  a fost înregistrat la Studioul Heinz Hess din Frankfurt, Art of June Studios, pentru a-l lansa cu ocazia Festivalului Internațional George Enescu 2021, împreună cu un nou concert.

 

Concertul are loc în seria București Creativ, prin care Festivalul Enescu încurajează cele mai diverse forme de expresie artistică, inspirate din muzica și moștenirea lui George Enescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.