Melodiile care fac deliciul fiecărei petreceri din acest sezon estival, vor fi cântate live de celebrul Taraf al Rutenilor alături de Carmen Chindriș,  la cel mai așteptat concert al momentului. Aceștia vin la București, pe 21 septembrie, pregătiți să le ofere spectatorilor o petrecere de zile mari. Concertul va avea loc în aer liber, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, începând cu ora 20:00, iar biletele puse în vânzare se vând în ritm accelerat.

Cele mai îndrăgite melodii din repertoriul artiștilor, precum ,,Ziua în care tu m-ai sărutat”, care a depășit 29 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Floare rară” „Suc” sau ”Două perechi” creează o adevărată explozie de bucurie ori de câte ori răsună chiar și în cele mai pretențioase cluburi din toată țara. Toate acestea, dar și multe alte cântece iubite de români vor fi ingredientele concertului de la București.

 „Vă invităm să petrecem împreună o seară incendiară, cu muzică 100% live, unde dansul și voia bună ocupă cel mai important loc. Veniți să vă amin­tiți de ziua în care EL sau EA v-a sărutat, v-a scos la suc

sau ați plecat la mare împreună! Ne vedem pe 21 septembrie!”, este mesajul transmis de artiști.

 

Biletele pot fi achiziționate de pe Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro și Eventim.ro, la prețuri ce variază între 79 lei și 120 lei, în funcție de categoria de loc.

Taraful Rutenilor s-a remarcat cu un stil aparte de a cânta, stil cu care a adunat zeci de milioane de aprecieri atât în mediul online cât și … offline. Membrii tarafului fac echipă excelentă cu solista trupei, Carmen Chindriș, absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca– Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Canto. Carmen știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Iubește  straiele populare și le poartă cu mândrie la evenimentele la care participă. Este una dintre puținele soliste de la noi care poate cânta în 11 limbi străine, repertoriul ei cuprinzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, greacă, rusă, maghiară și chiar și în limba japoneză.

Taraful Rutenilor a luat naștere în urmă cu patru ani, la inițiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, îndemnat de dorința de a produce muzică de calitate. Și a dovedit că poate, chiar în plină pandemie, când a lansat melodii de succes.  Taraful este compus din 8 instrumentiști, atât din România cât și din Republica Moldova. Faptul că aceștia provin din zone și culturi diferite reprezintă un atuu, deoarece pot interpreta cu ușurință genuri muzicale variate. În același timp, prin interpretările inedite, în stilul propriu, reușesc să câștige simpatia publicului și să se mențină în topul preferințelor actuale ale românilor.

De curând, artiștii au lansat pe piață albumul ,,Floare Rară”, cu zece piese compoziții proprii, menite să readucă la viață atmosfera interbelică. Tot împreună au trecut la un alt stil cu iz amuzant și inedit care se bucură de un succes uriaș.

 

REGULI DE PARTICIPARE LA CONCERT

  • La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital, etc.).
  • Participarea este permisă și spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ ce va putea fi făcut la intrarea în sala de spectacol. Testele rapide vor putea fi efectuate, contra cost (26 lei), de personalul autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  • Nu va fi permis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, etc. Pe durata evenimentului, organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în această listă.

 

  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.