1. Înmedicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48de ore”. Întrebați orice detectiv–absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, unsuspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de arezolva cazul sunt reduse la jumătate.Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un realityshow, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cutimpul pentru a rezolva cazurileAcest sezonspecial face retrospectiva unora dintrecelemai memorabile momenteale seriei „Primele 48 de ore”, prezentate de detectivii criminaliști din sezoaneleprecedente.Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivicriminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensificădin ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

  2. Monștri invizibili(6×60’)Din 14septembrie|Marțea, ora 22:00[IMAGINI]Seria documentară prezintă faptele a cinci dintre cei mai mari criminali în serie aiAmericii-Ted Bundy, John Wayne Gacy, Jeffrey Dahmer, Ucigașul de pe RâulVerde și BTK-și examineazăcum au reușit să facă atâtea victime înaintede afiprinși.Utilizând un singur fir narativ, seria explorează toate elementele care au condus lacreareamediuluipropice în care acești criminali au prosperat și evadat, de la cultură,comunicații, media, forțe de ordinelalimitările tehnologice ale vremii.Nume care încă bagă fricaîn inimile multora, acești bărbați aparent normali audezvoltat niștepracticicriminalecare erau în contradicție cu personalitatea blândăpe care o afișau însocietate.Mare parte a înțelegerii noastre asupra criminalului înserie modern provine din cei 20 de ani în care toți cei cinci bărbați au fost activi.Poveștile acestor criminali și a victimelor lor sunt spusede cei apropiați, seriaincluzând interviuri cu supraviețuitori, anchetatori, psihologi criminaliști, judecători,precum și membri ai familiei victimelor.

  3. Am supraviețuit unui ucigaș în serie(12×30’)Din 14 septembrie |Marțea, ora 23:00[IMAGINI]„Am supraviețuit unui ucigaș în serie” documentează poveștile eroice și îngrozitoareale unora dintre supraviețuitoriiucigașilor în serie.Spusă din punctul de vedere al supraviețuitorilor, seria evidențiază puterea șiperseverența oamenilor obișnuiți care întâlnesc și depășesc răul pur.Telespectatorii vordescoperipoveștile criminalilorprintre care Andrew Urdiales,Richard Beasley („Ucigașul de pe Craigslist”), Angel Resendiz („Asasinul de pecalea ferată”) și David Parker Ray.

  4. Cazuri clasate(6×60’)Din 30 septembrie, Joia, ora 23:00[Imagini]Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintăreexaminareacrimelorrămase de mult timpnerezolvate.Cu ajutorultehnologieicriminalistice și a noilordovezi, polițiștii și detectivii încearcă sădezlegecazurile și să clarificeîntrebările fărărăspuns.Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice șirelatărilapersoana întâi de la detectivii șiapropiațiicare au trăit experiențele îngrozitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.