Foto: Petru Ivu

Concertul Vama din Sinaia, de la Cota 2000, de sâmbătă, 28 august, a fost reprogramat pentru 17 septembrie. Cel mai mare turneu național al unei trupe din România în 2021, Vama Neconvențional, se încheie astfel pe platoul Bucegilor în luna septembrie.

 

Organizatorii au ținut toată săptămâna legătura cu Administrația Națională de Meteorologie și din păcate condițiile de ploaie și vânt nu permit desfășurarea evenimentului pe 28 august, în siguranță.

 

Biletele achiziționate pentru data de sâmbătă, 28 august, își păstrează valabilitatea pentru noua dată de vineri, 17 septembrie.

 

De asemenea, bilete noi pentru concertul Vama de la înălțime din toamnă sunt disponibile pe platformele  www.entertix.ro sau www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

 

  • Early Bird (primele 300 bilete/locație): 49 lei Acces General
  • Sales: 79 lei Acces General

 

Cei care au deja bilete și nu pot ajunge la concertul reprogramat în septembrie pot cere returnarea banilor pe platforma de pe care le-au achiziționat: www.entertix.ro sau www.iabilet.ro.

 

Vama Neconvențional este cel mai mare turneu național al unei trupe în România, în 2021 și înseamnă mai mult decât muzică. Conceptul completează concertul cu experiențe unice de micro-festival în comunități frumoase din țară. Până acum, a ajuns în 8 locuri inedite: Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Cetatea Medievală Târgu-Mureș, Cetatea Rupea din Brașov, Centrul de Echitație R&R din Craiova, Faber Community Timișoara, Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca și Muzeul Astra din Sibiu.

 

Vineri, 27 august, trupa face spectacol la Senzoria, în Zona de Agrement Ciric din Iași, iar Sinaia Cota 2000 este ultimul punct de pe harta Vama Neconvențional, pe 17 septembrie.

 

Gazdele turneului sunt locuri prietenoase unde fanii formației și nu numai ei pot să-și petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărți, târguri, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse.

 

Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți. Detalii pe vamamusic.ro.

 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul Vama Neconvențional este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore, sau pot face dovada că au trecut prin boală. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

 

 

 

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Evenimentul este organizat de Agenția de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, Voyo, KISS FM și REPUBLICA, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

De asemenea Turneul Vama Neconvențional este prezentat de: George. Primul banking inteligent, Inovație BCR și Kaufland și este susținut de: Finlandia Vodka, AQUA Carpatica, Renault România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.