O producție See-Saw Films, Bad Girl Creekand Max Films în colaborare cu Brightstar, The New Zealand Film Commission, Cross City Films și BBC Film.

Regizat și adaptat pentru ecran de: Jane Campion

 

Bazat pe un roman de: Thomas Savage

Producători: Jane Campion, Tanya Seghatchian, Emile Sherman, Iain Canning și Roger Frappier

Cu: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee

 

Director de imagine: Ari Wegner

Designer de producție: Grant Major

Designer de costume: Kirsty Cameron

Editor: Peter Scibberas

Compozitor: Jonny Greenwood

 

Synopsis: 

Aspru, cu ochii palizi, carismatic, Phil Burbank păcălește în mod brutal. Toată povestea, puterea și fragilitatea lui Phil sunt prinse în trecut și în pământ: el poate castra un vițel cu două tăieturi rapide ale cuțitului său; el înoată gol în râu, murdărindu-și trupul cu noroi. Este un cowboy la fel de dur ca pielea lui.

 

Este anul 1925. Frații Burbank sunt fermieri bogați în Montana. La restaurantul Red Mill, în drum spre piață, frații o întâlnesc pe Rose, proprietara văduvă, și pe fiul ei impresionabil, Peter. Phil se comportă atât de crud încât îi duce pe amândoi până la lacrimi, bucurându-se de rănile lor și stârnindu-le colegilor săi râsul – cu excepția fratelui său George, care o consolează pe Rose, apoi se întoarce să se căsătorească cu ea.

 

În timp ce Phil se leagănă între furie și viclenie, batjocura lui față de Rose ia o formă ciudată – el planează la marginile imaginii ei. Batjocura lui față de fiul ei este mai evidentă, amplificată de aplauzele ucenicilor lui Phil. Apoi Phil pare să-l ia pe băiat sub aripa lui. Este acest ultim gest o înmuiere care îl lasă pe Phil expus sau un complot care se răsucește mai departe în amenințare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.