Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D! Emisiunea, o revelație pe piața media din România încă de la lansare, reprezintă un adevărat spectacol al formării  în materie de stil și atitudine pentru generații de concurente.

Ajuns la cel de-al șaptelea sezon, show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit, la Kanal D, patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. În weekend, Galelor fabuloase vor sta sub semnul tematicilor extravagante propuse de jurați.

Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar Jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim <Metamorfoza>. Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Va invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total – <Bravo, ai stil! Celebrities>!”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela, cele nouă concurente înscrise în bătălia stilistică pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul uriaș de 100.000 de lei, sunt pregătite de întâlnirea cu telespectatorii și nerăbdătoare să demonstreze că au abilitățile necesare pentru a cuceri atât Juriul, cât și publicul.

Cei de acasă își vor putea susține concurentele preferate prin vot, publicul devenind astfel factor de decizie în evoluția celor nouă pretendente la titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Nu pierdeți, din 8 septembrie, de la ora 22:30, noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai frumoasă bătălie a stilului, o evoluție spectaculoasă în lumina reflectoarelor a celor nouă concurente aflate sub îndrumarea celor trei membri ai Juriului, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, si în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.