Netflix lansează astăzi trailerul oficial & key art pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher.

  • Acest documentar intim va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 15 septembrie.

 

În această zi, acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia. Astăzi, Netflix lansează trailerul oficial pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher. Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă și o ambiție de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – și în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susținut de familia sa.

 

SCHUMACHER este produs de Benjamin Seikel și de Vanessa Nöcker pentru B|14 FILM GmbH și regizat de Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker și Michael Wech.

 

Credits

Regizori: Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker und Michael Wech

Producători: Vanessa Nöcker und Benjamin Seikel

Cameră: Reiner Bauer, Ilhan Coskun, Michael Dreyer, Robert Engelke, Johannes Imdahl

Editori: Michael Scheffold, Olaf Voigtländer, Susanne Ocklitz

Muzică: Peter Hinderthür, Christian Wilckens

 

Despre SCHUMACHER

Cu implicarea totală a familiei cunoscutului pilot de curse, documentarul SCHUMACHER prezintă interviuri rare și imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar și critic al sportivului care a obținut titlul mondial de șapte ori. Documentarul explorează numeroasele fațete care l-au format și l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui amețitoare într-un sport plin de adrenalină și pericol, cu milioane de fani în întreaga lume. Voința lui de fier și puterea de a ieși triumfător atunci când nimeni nu se aștepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenției lumii întregi. Parcursul lui Michael Schumacher a stârnit imaginația a milioane de oameni, dar succesul acestui om extrem de rezervat nu se rezumă doar la cursele automobilistice. Personalitatea lui Michael Schumacher nu este definită doar de spiritul său de luptător și de setea de perfecționism. Lipsa de încredere în sine și nesiguranța completează portretul unui om sensibil și reținut. Părinții, copiii și soția sa, Corinna Schumacher, iubita lui Michael încă din copilărie, sunt acum pregătiți să îi spună povestea…

Despre B|14 FILM

După mulți ani în industria cinematografică, cei doi au decis să-și unească forțele în 2017 în urma mai multor producții comune (inclusiv „Boris Becker – The Player”, ARD / Netflix, „Der Reichstag – Die Geschichte eines deutschen Hauses”, ARTE / NDR ). Cu o echipă numeroasă de autori și regizori, cameramani și editori cu mulți ani de experiență în formate jurnalistice, fictive și creative, acum își dezvoltă împreună propriile idei de film și formate, oferă regie, concepție și producție la cel mai înalt standard tehnic – în principal pentru piața internațională, televiziunea publică și, de asemenea, pentru marele ecran. În prezent, se află în producție o docu-dramă despre pictorul german „Albrecht Dürer”, precum și o observație pe termen lung a artistului „Daniel Richter” de regizorul câștigător de Oscar, Pepe Danquart.

 

Despre Rocket Science

Înființată la Londra, 2016, ROCKET SCIENCE este una dintre cele mai recunoscute companii internaționale de divertisment cinematografic, care lucrează cu artiști și producători de top pentru a crea conținut convingător pentru publicul modern de film și televiziune. De la înființare, a finanțat, produs, ambalat și vândut peste două duzini de filme aclamate de critici și de succes comercial, inclusiv: At Eternity’s Gate, de Julian Schnabel, cu Willem Dafoe în rolul principal, care a fost nominalizat la Oscar® pentru rolul său ca Vincent van Gogh; The Old Man and the Gun, de David Lowery, cu Robert Redford în rolurile principale; și Destroyer-ul lui Karyn Kusama, cu Nicole Kidman în rolurile principale. Cu un gust dovedit și o abordare bazată pe obiectiv, lista recentă și viitoare a lui ROCKET SCIENCE include: Mothering Sunday, de Eva Husson, cu Josh O’Connor, Odessa Young, Olivia Colman și Colin Firth; Boxing Day, de Aml Ameen, Aja-Naomi King și Leigh-Anne Pinnock; May December, de Todd Haynes, cu Natalie Portman și Julianne Moore în rolurile principale; She Will, de Charlotte Colbert, cu Alice Krige; Crimes of the Future, de David Cronenberg, cu Viggo Mortensen, Lea Seydoux și Kristen Stewart și Mona Lisa and the Blood Moon, de Ana Lily Amirpour. Pentru informații suplimentare, vizitați: www.rocket-science.net

 

Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.