Cea mai nouă ediţie a celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine nu doar cu o nouă serie de concurenţi, ci şi cu un jurat nou. În această săptămână, antrenoarea Clara Gherase va lua loc la pupitrul juriului şi va nota prestaţiile concurenţilor, în vreme ce colegul său, Bogdan Ioniţă, „Bobo”, va parcurge alături de concurenţi o nouă serie de antrenamente istovitoare.

Experiența sa ca sportiv și antrenor o va ajuta pe Clara Gherase să preia rolul celul mai exigent dintre juraţi şi să puncteze săriturile concurenţilor cât se poate de tehnic: „Sunt relaxată! Sper să am ce să văd şi să dau note cât mai mari!”, a declarat aceasta, pentru ca mai apoi să completeze: „De nervi de oţel, de asta ai nevoie ca să lucrezi cu fel şi fel de caractere, cum sunt aceşti „copii” minunaţi care vin la bazin!”.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader  și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.