Olivia isi continua anul exceptional prin lansarea videoclipului piesei “Brutal”, de pe noul album “Sour”. Videoclipul este regizat de Petra Collins si este realizat pe iPad folosind Apple Pencil si Procreate App. Lansarea a avut loc pe 23 august, ziua in care piesa a fost certificata cu discul de platina in America. In mai putin de 24 de ore videoclipul a acumulat peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Materialul de debut al Oliviei, “Sour”, a aparut pe 21 mai 2021 si include hit-urile “drivers license”, “Déjà vu” si “good 4 u”. Albumul a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 cu 295.000 de copii vandute; este unul dintre cele mai de succes albume aparute in acest an, fiind al 12-lea cel mai ascultat album al unei artiste, din istoria Spotify. Proiectul muzical a doborat recordul pentru cele mai multe stream-uri in prima saptamana, pentru un album cantat de o artista, acumuland 385 milioane de redari.

Albumul este certificat cu 5 discuri de aur si 4 de platina in noua tari diferite, fiind cel mai consumat album feminin in America si al doilea per total. Cele 11 piese au debutat in Top 30 Billboard Hot 100, 3 melodii fiind in Top 10.
In Romania, “Sour” a petrecut 12 saptamani in Top 5 Apple Music Albums, fiind in primele doua saptamani de la debut pe primul loc. Pe Spotify Romania, toate cele 11 piese au debutat in Spotify Top 100, acestea mentinandu-se timp de 12 saptamani in Top 200.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/SourAlbumFP

Tracklist “Sour”:

Brutal
Traitor
Drivers License
1 step forward, 3 steps back
Deja Vu
Good 4 u
Enough for you
Happier
Jealousy, Jealousy
Favourite crime
Hope ur ok

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.