Personajele îndrăgite revin toamna aceasta la AXN România cu noi episoade care vor da startul noului sezon de seriale. Iată recomandările și noutățile din grila AXN pentru luna septembrie 2021. 

                                       

Designated Survivor_S3

Președinte de rezervă (Designated Survivor) – sezonul 3, din 14 septembrie, marțea, ora 21.00, episoade triple

Tom Kirkman, un membru de rang doi al cabinetului, se trezește brusc noul Președinte al Statelor Unite ale Americii, după un atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului ce are loc în timpul discursului către națiune. În lumina acestei tragedii naționale, noul Președinte se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. În sezonul trei, Președintele Kirkman va trebui să se confrunte cu o nouă fațetă a vieții politice – campania electorală. Ultimul sezon al serialului va aborda subiecte interesante, precum ce se ascunde în spatele unei campanii, tacticile și negocierile ascunse publicului larg, modul de finanțare a campanilor, dar și importanța dezbaterilor publice.  Mai mult, noile episoade vor aborda și tematica “fake news”, oferind o privire aprofundată asupra democrației americane, așa cum o știm.

                                       

The Good Doctor_S4

Doctorul cel bun (The Good Doctor) – premiera sezonului 4, din 16 septembrie, joia, episoade duble, de la ora 21.00

Povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr autist care a visat de mic să devină medic, continuă în noul sezon din Doctorul cel bun. Shaun continuă să își folosească talentele medicale extraordinare în cadrul spitalului St. Bonaventure, demonstrând încă odată că poate salva vieți. Tânărul și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii, dezvoltând relații de prietenie cu ceilalți rezidenți, iar pe plan personal a explorat pentru prima dată dificultatea relațiilor de dragoste.

Astfel, în sezonul patru, telespectatorii vor putea urmări cum evolutează povestea de iubire dintre Shaun și Lea, ce noi obstacole le ies în cale și cum le va depăși personajul principal. Mai mult, Shaun va avea de coordonat patru noi rezidenți, fiecare cu ambiții puternice. Primele episoade ale noului sezon vor aborda pandemia de coronavirus, dar și modul în care spitalul și personajele se adaptează noii realități.

                                     

Harrow_S3

Harrow – Viață de legist (Harrow)  premiera sezonului 3, din 16 septembrie, joia, de la ora 23.00

Doctorul Daniel Harrow este un medic legist care iese din tipare. Plin de empatie față de persoanele decedate și cu o inclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității, Harrow reușește să rezolve chiar și cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul despre ce s-a întâmplat cu ele. Noul sezon continuă evenimentele care au marcat finalul sezonului doi – când Harrow găsește cadavrul presupusului său fiu, James. Pe parcursul episoadelor, medicul legist se străduiește să rezolve cât mai multe cazuri, în timp ce se concentrează pe dezvăluirea misterului din jurul morții lui James. Situația se complică atunci când un criminal periculos își face apariția și îi amenință familia. Astfel, Harrow va avea alegeri dificile de făcut și, mai ales, de decis, până unde este dispus să meargă pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

                                       

TB Redemption_S1

Lista neagrăRăscumpărarea (Blacklist Redemption– sezonul 1, din 20 septembrie, lunea, episoade duble, de la ora 22.00

În spin-off-ul cunoscutului serial Lista neagră, cei mai greu de capturat criminali, de pe celebra listă a lui Red Reddington, se reunesc pentru a forma o echipă de mercenari de elită. Căutând să-și răscumpere greșelile din trecut, noul grup încearcă să rezolve cele mai grave și periculoase probleme pe care guvernele lumii nu îndrăznesc să le abordeze. Noua echipă, care își propune să devină o forță a binelui, este formată din Tom Keen, ofițer sub acoperire, și Susan “Scottie” Hargrave, șefa strălucită și vicleană. Celor doi li se alătură Matias Solomon, un criminal nemilos și, totodată, nemesisul lui Tom, hackerul Dumont, dar și agentul Nez Rowan. Împreună vor porni în misiuni dificile, uneori imposibile,  cu speranța că își vor putea salva sufletele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.